Ontwikkelen

U bevindt zich hier: Home | Kinderen en jeugd | Ontwikkelen

Ontwikkelen

Optimale ontwikkeling van uw kind staat bij ORO centraal. Om dat te bereiken werken onze psychologen, therapeuten, (ortho)pedagogen en artsen nauw met elkaar samen. Voor een goede afstemming onderhouden we ook nauwe contacten met onderwijsinstellingen en medisch specialisten van zowel de regionale ziekenhuizen als de universiteitsklinieken.

Samen op zoek

Soms is de weg naar de best passende aanpak een moeilijke zoektocht. Een tocht waarbij je ook buiten de gebaande paden moet durven denken. Wij nemen de tijd om het beste resultaat te bereiken. Daarbij verliezen we de omgeving van het kind nooit uit het oog. Afhankelijk van de wensen bekijken we welke weg leidt tot het meeste geluk bij u en uw kind. Dit geldt voor kinderen op alle niveaus en voor kwetsbare groepen, zoals kinderen met autisme, downsyndroom, traumaverwerking of een meervoudige handicap.

Uiteenlopende oplossingen

ORO creƫert een omgeving waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Om dat doel te bereiken maken we ook gebruik van onder meer drama, muziek, sport, creativiteit, de zorg voor dieren en een goed gesprek; er zijn vele manieren om uw kind te stimuleren zich verder te ontwikkelen en te leren hoe je fijn met elkaar kunt leven.

Meer weten?

Bel 0492-530053
24 uur per dag bereikbaar
Mail info@oro.nl

Bekijk ook onze cursussen en trainingen.