Sterren van ORO stralen in de Ruchte

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | 2017 | April | Sterren van ORO stralen in de Ruchte

Sterren van ORO stralen in de Ruchte

Ook in de bediening was een belangrijke rol weggelegd voor de sterren van ORO.

Sterren Stralen. Onder die titel vond afgelopen vrijdag in de Ruchte in Someren een bijzondere avond plaats. Bezoekers werden getrakteerd op een feestelijke avond met lekker eten en drinken, verrassende optredens en een kunstveiling. De opbrengst van Sterren Stralen is bestemd voor ORO.

Een avond met én voor de cliënten van ORO. Zo was Sterren Stralen bedoeld door de initiatiefnemer, de Rotary DAS (Deurne, Asten, Someren). De avond werd georganiseerd in nauwe samenwerking met ORO en met de Vrienden van ORO. “Een geweldige avond”, vond Feico Dieudonne, die met collega’s van zijn bedrijf Carpet Sign een aantal couverts had gekocht. “Een avond waarop we ons hart kunnen laten spreken. Laten zien dat er meer is dan alleen maar business.”

Een belangrijke rol was weggelegd voor de ‘sterren van ORO’. Zij serveerden het eten uit en zorgden voor een aantal mooie optredens. Zo was de Rimboband paraat, zong zangeres Pernilla de sterren van de hemel en gaven ook de winnaars van het ORO Songfestival uit Someren acte de présence.
De kunstenaars van ArtORO hadden speciaal voor een grote kunstveiling bijzonder fraaie werkstukken ter beschikking gesteld. Kunstwerken waarop door de aanwezigen goed werd geboden.

Aan het einde van de avond kon presentatrice en zangeres Mariska van Kolck de microfoon aan Rotary DAS voorzitter Rob van Brussel geven voor het bekendmaken van de opbrengst van de avond. Die bleek een kleine twintigduizend euro te bedragen. “Een fantastisch bedrag”, vond ORO-bestuurder Jan Roelofs die onder de indruk was van de betrokkenheid van het regionale bedrijfsleven. “Wij willen dat onze cliënten meedoen in de samenleving. Dat ze geluk halen uit het feit dat ze er helemaal bij horen. Deze avond heeft dat weer eens bewezen. Onze cliënten zijn van betekenis. Dat is de mooiste opbrengst van deze avond.”