30 september: Open Dag Perron 3 (Leger des Heils en ORO)

U bevindt zich hier: Over ORO | Actueel | Nieuws | 2017 | September | Perron 3 van het Leger des Heils en ORO houden Open Dag

30 september: Open Dag Perron 3 (Leger des Heils en ORO)

Het Leger des Heils in Helmond-Brouwhuis en het verkooppunt van ORO’s dagbestedingslocatie De Meent werken 1 jaar samen bij Perron 3. Daarom houden de organisaties op 30 september hun 1ste Open Dag, voor iedereen die kennis wil maken.

Perron 3 van het Leger des Heils is bij sommigen al bekend, maar heel wat mensen weten nog niet wat er te doen of te zien is. Er worden regelmatig workshops en vrouwenochtenden gehouden, maar u kunt er ook terecht voor een gezellig kopje koffie of thee. De vrijwilligers die in de huiskamer werken, staan bekend om hun vriendelijkheid en hebben altijd een luisterend oor. Natuurlijk is er de grote kledingwinkel waar voor weinig geld prachtige (tweedehands) kleding te koop is. In de kledingwinkel zijn deze dag veel interessante aanbiedingen!

ORO heeft een prachtig verkooppunt in het gebouw. Allerlei, door cliënten zelf gemaakte cadeauartikelen, worden te koop aangeboden. Tevens zijn er een aantal cliënten aanwezig die laten zien en kunnen vertellen wat er allemaal gedaan wordt bij ORO’s dagbesteding De Meent.

Tijdens de Open Dag zijn er, naast de huiskamer, de kledingwinkel en het verkooppunt, tal van activiteiten. Er zal iemand zijn die kinderen schminkt, er is een springkussen en gratis koffie en thee. Ook kunt u terecht met al uw vragen bij beide instellingen.

Bezoekersinformatie
De Open Dag is op zaterdag 30 september, van 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Overloop 48a, Helmond. Winkelcentrum Brouwhuis (de voormalige bibliotheek)

Kunt u niet op 30 september? De openingstijden van Perron 3 zijn als volgt:
Dinsdag               13.00 - 16.00 uur
Woensdag          13.00 - 16.00 uur
Donderdag         13.00 - 16.00 uur
Vrijdag                 13.00 - 16.00 uur