ORO Verwendag 2024

EEN DAG DIE JE SAMEN BELEVEN MAG

Op donderdag 13 juni a.s. van 10.00 tot 15.00 uur organiseren wij voor alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers van ORO de ORO Verwendag!

Vlaggen, kraampjes, verschillende podia en de geur van pannenkoeken zorgen voor een gezellige sfeer. Er is voor ieder wat wils. Kom kijken en luisteren, of doe actief aan mee aan de verschillende activiteiten. Naast verschillende muziekstijlen, kun je genieten van belevingstheater, Shantala-massages, proeverijen, klankschalen en meer.

Je kunt heel de dag genieten van gratis hapjes, koffie en thee. Tussen 12.00 en 13.00 uur staat er voor iedereen een heerlijke lunch klaar. Let op: degene die als contactpersoon is genoemd bij de inschrijving, kan vanaf 10.00 uur de lunchbonnen ophalen bij de informatiestand op het terrein.

Het programmaboekje is eind mei beschikbaar op de website!

KOM MEEDOEN, PROEVEN & GENIETEN

Wil jij deze dag meemaken? Cliënten en cliëntvertegenwoordigers kunnen zich via de zorgcoördinator of ambulant begeleider aanmelden. Medewerkers en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via MijnORO. Iedereen is van harte welkom en deelname is gratis!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van ORO

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud