De Lage Hees

U bevindt zich hier: Home | De Lage Hees

De Lage Hees

Kloostertuin 49a, 5741 BW Beek en Donk

Dagbestedingscentrum de Lage Hees is gekoppeld aan woonvoorziening de Hoge Hees in de kern van Beek en Donk. Het betreft hier een dagbestedingscentrum waar cliënten van verschillende niveaus elkaar ontmoeten. Er wordt gewerkt in drie groepen die een eigen doelstelling en visie hebben. Het dagprogramma wordt zo veel mogelijk aangepast op  de persoonlijke vraag van de cliënt. Het werktempo is volledig afgestemd op de doelgroep. Werkdruk wordt te allen tijde voorkomen.

De eerste groep binnen de Lage Hees is de wasserijgroep. Cliënten verzorgen hier de was, drogen en strijken en doen andere huishoudelijke taken, zoals boodschappen en opruimen. Ook lezen ze vaak voor aan andere cliënten.
De tweede groep is helemaal ingericht op mensen die verzorging nodig hebben en hulp bij het eten en drinken. Ze gaan graag even naar buiten in de rolstoel om naar de dieren te kijken of doen samen een boodschap. Natuurlijk is er ook ruimte om te snoezelen, voor een fijne shantala-massage en om ontspannen naar een verhaaltje te luisteren dat wordt voorgelezen door een andere cliënt.

In de laatste groep zijn sfeer en gezelligheid nóg belangrijker. Hier wisselen we inspanning af met leuke, ontspannende activiteiten, zoals dansen op muziek, gym, koken en bakken.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)