Ruijschenbergh

U bevindt zich hier: Home | Ruijschenbergh

Ruijschenbergh

Julianastraat2, 5421 DB Gemert

In het centrum van Gemert staat het gebouw van de Ruijschenbergh. Hierin zijn verschillende organisaties gehuisvest. De Zorgboog biedt hier verpleging en verzorging aan ouderen met een verzorgingshuisindicatie. Daarnaast is in dit gebouw de Palissade gevestigd waar onder meer enkele medisch specialisten, een consultatiebureau, diëtist en jeugdgezondheidszorg zijn gehuisvest.

Vanuit de open ruimte in de centrale hal voeren cliënten van ORO diverse werkzaamheden uit. Ze ondersteunen de begeleiding van de dagbesteding voor ouderen door te helpen met koffie schenken en eten serveren, doen licht huishoudelijk werk, wandelen mee met de bewoners en duwen rolstoelen van ouderen. In de centrale hal is ook een verkooppunt te vinden waar ORO-producten verkocht worden.

De cliënten verrichten ook werkzaamheden voor de andere partners in het gebouw. Dit kan in het basislokaal, met een begeleider in de buurt, of elders in het gebouw. Daarnaast doen de cliënten soms boodschappen in het dorp voor de oudere bewoners. Bij dit alles wordt nauw samengewerkt met vrijwilligers die de cliënten persoonlijk kunnen begeleiden.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)