Ontwikkelen

U bevindt zich hier: Home | Volwassenen en senioren | Ontwikkelen

Ontwikkelen

Een gelukkig leven, waarbij iedere cliënt zo zelfstandig mogelijk functioneert in de maatschappij. Dat vinden we bij ORO erg belangrijk. Om dat te bereiken werken onze deskundige specialisten zoals artsen, psychologen, therapeuten, (ortho)pedagogen nauw met elkaar samen. Omdat we daarnaast goede contacten onderhouden met welzijnsinstanties en specialisten van zowel de ziekenhuizen in de regio als de universiteitsklinieken, is hulp van buitenaf altijd dichtbij.

Samen op zoek

Soms is de weg naar de best passende aanpak een moeilijke zoektocht. Een tocht waarbij je ook buiten de gebaande paden moet durven denken. Wij nemen de tijd om het beste resultaat te bereiken. Steeds op zoek naar het verder ontwikkelen of versterken van talenten en vaardigheden. Waarbij we de omgeving van de cliënt nooit uit het oog verliezen.

Uiteenlopende oplossingen

ORO creëert een omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen. Om dat doel te bereiken maken we gebruik van onder meer drama, muziek, sport, creativiteit, de zorg voor dieren, een goed gesprek; er zijn tal van manieren die eraan bijdragen dat cliënten bij of met behulp van ORO een fijn leven leiden.

Meer weten?

Bel 0492-530053
24 uur per dag bereikbaar
Mail info@oro.nl

Bekijk ook onze cursussen en trainingen.