ORO-Diomage

U bevindt zich hier: Home | ORO-Diomage

ORO-Diomage

ORO-Diomage samen in Gemert-Bakel en Boekel

Karbeel 15, 5421 BR Gemert

Voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Gemert-Bakel en Boekel is Diomage al vele jaren een bekende en betrouwbare partner. Centrale doelstelling is om onze doelgroep te ondersteunen bij het leiden van een gelukkig leven. Op 1 maart 2015 zijn ORO en Diomage gefuseerd en bieden we gezamenlijk in Gemert-Bakel en Boekel onder de naam ORO-Diomage een uitgebreid en breed pakket aan diensten op het gebied van ontwikkelen, gezond en fit blijven, werk, onderwijs en dagbesteding, wonen en slapen, eten en drinken en vrije tijd.

Werk en dagbesteding

Cliënten hebben de mogelijkheid te kiezen voor werk en dagbesteding die goed aansluit bij de eigen wensen. Hierbij maakt ORO-Diomage gebruik van het aanbod bij werkgevers in de regio én ontplooit eigen initiatieven. DATwerkt is één van die initiatieven. Binnen DATwerkt biedt ORO-Diomage een programma dat is afgestemd op de individuele vraag van elke cliënt. We ontdekken en stimuleren talenten en vaardigheden en zorgen ervoor dat deelnemers zich thuis voelen binnen elke vorm van dagbesteding. Plezier, creativiteit, verbinding, ontdekking en uitdaging. Dat zijn de kernwoorden.

De locaties van DATwerkt zijn:

In Gemert vindt u naast de locaties van DATwerkt, ook dagbesteding van ORO bij Ruijsschenbergh.

Wonen en slapen

Als mensen in een van de vele, kleinschalige woonvormen van ORO-Diomage wonen, staat de eigen regie centraal. Wij geloven in de mogelijkheden van mensen en willen ze de kansen bieden om optimaal deel te nemen aan de samenleving waarin ze wonen.

Vrije tijd

Onderdeel van de samenleving. Ook als het gaat om vrijetijdsbesteding staat dat hoog in ons vaandel. Mede door een groot aantal actieve vrijwilligers dat de cliënten van ORO-Diomage al vele jaren ondersteunt, kunnen onze cliënten volop gebruikmaken van het aanbod dat reguliere clubs en verenigingen in de omgeving bieden. Daarnaast organiseren wij ook zelf, vaak samen met anderen, evenementen of activiteiten, gericht op onze doelgroepen.

Meer weten?

Bel 0492-530053
24 uur per dag bereikbaar
Mail info@oro.nl