Wonen en slapen

U bevindt zich hier: Home | Volwassenen en senioren | Wonen en slapen

Wonen en slapen

Wonen in een fijne, veilige omgeving. In een huis waar je je thuis voelt. Dat wil toch iedereen?

Welke vorm past?

Fijn wonen. Zo zelfstandig als mogelijk is. En met deskundige begeleiding heel dichtbij, indien nodig.
ORO biedt hulp thuis, maar heeft ook woonvormen waar cliënten zelfstandig samen kunnen wonen.
Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook wooninitiatieven van ouders op een passende manier en gericht op de specifieke vraag begeleiden. We brengen ouders/ wettelijk vertegenwoordigers  samen, denken mee over het programma van eisen, de bouw  en de financiering. Ouders / wettelijk vertegenwoordigers bepalen in dit soort gevallen onze inbreng, waarbij ons netwerk in de regio vaak een grote hulp is.

Een thuis

Hoeveel zorg wij leveren, is afhankelijk van de behoefte. Onze 24-uurs zorg leveren we in een beschermde omgeving, waarbij het dagelijkse gezinsleven zoveel mogelijk wordt benaderd . Door onze omvang kunnen wij zorgen voor een optimale samenstelling van een woongroep. Doel is dat elke cliënt zich fijn voelt, ontspannen en op zijn of haar gemak. Als we dat bereiken, hebben we het samen goed gedaan.

Nachtrust

In iedere woonvorm is ruimte voor warmte, gezelligheid, privacy en rust. Naast een fijne dag, is een rustige nacht minstens net zo belangrijk. ORO is ook tijdens de nacht paraat. Verder bieden we onder meer crisisopvang en tijdelijk wonen. Logeeradressen, bedoeld voor cliënten die nog thuis wonen, zorgen ervoor dat ouders / cliëntvertegenwoordigers even kunnen ontspannen. Op deze locaties bieden we ook trainingen aan, bijvoorbeeld als voorbereiding op het zelfstandig wonen.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)