ORO ORO

AutismeBelevingsCircuit

In de cursus AutismeBelevingsCircuit beleef je hoe het is om autisme te hebben. Bij ORO kun je die unieke ervaring beleven in een workshop van 3 uur. Voel, ruik, proef, hoor en zie hoe onze hersenen betekenis geven aan waarnemingen en hoe dat anders in zijn werk gaat bij mensen met autisme. Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan. En voel nu zelf waar anderen enkel over schrijven! Via tien korte opdrachten brengt het AutismeBelevingsCircuit je in de gevoelswereld van autisme. Tien concrete tips die je helpen naar autismevriendelijkheid!

Voor wie?

Het AutismeBelevingsCircuit is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen; ouders, partners, broers en zussen, professionals uit zorg en onderwijs, verenigingen en mensen uit het bedrijfsleven. Of je een uitgebreide voorkennis hebt van autisme of helemaal geen; dat maakt niet uit!*

autismebelevingscircuit

Informatie autismebelevingscircuit

De workshop duurt 3 uur en vindt plaats op een ORO-locatie in de Peelregio.

Inschrijven voor ouders of verwanten
Ben je ouder of verwante van een cli├źnt van ORO en wil je deelnemen aan het AutismeBelevingsCircuit? Schrijf je dan in via deze link.

Inschrijven andere belangstellenden
Andere belangstellenden kunnen zich via deze link inschrijven voor het AutismeBelevingsCircuit.

Op eigen locatie
Het is ook mogelijk om het AutismeBelevingsCircuit op een eigen locatie te houden. Denk bijvoorbeeld aan deelname van een schoolteam of een bedrijf. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de Academie van ORO via e-mail: academie@oro.nl. Er wordt een offerte op maat gemaakt.

* Het AutismeBelevingsCircuit is ontwikkeld door Autisme Centraal (www.autismecentraal.com). Het is geen vervanging van basisvorming. Elke training wordt gegeven door een trainer die gecertificeerd is hierin door Autisme Centraal.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO