ORO ORO
Lees Voor

Behandeling & Expertise voor de client

Kwetsbare mensen weerbaar, sterker maken! Daar staan wij voor. Wij begrijpen de uitdagingen waar jij en jouw familie mee te maken krijgen. Uitdagingen die vaak complex zijn, op allerlei manieren. Wij geloven dat jij uniek bent en dat iedere situatie anders is.
Jouw diagnose is dan ook geen stempel, maar een aanknopingspunt om verder te komen. Het leveren van de beste zorg betekent bij ons dan ook dat wij pas tevreden zijn als jij en jouw familie echt verder komen, zowel op persoonlijk als op medisch gebied. Zodat een behandeling geen routineklus is, maar een echte oplossing.

Wij helpen mensen in De Peel en omstreken om zo volwaardig mogelijk te kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven. Met ruim 100 behandelaren en 15 verschillende disciplines hebben wij een grote diversiteit aan professionals en expertise in huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan psychologen, orthopedagogen en AVG-artsen, maar ook aan ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, vaktherapeuten (o.a. beeldend, muziek, drama, psychomotorisch) en bewegingstherapeuten. Ook wanneer het nog onduidelijk is wat er precies aan de hand is of als je wilt weten welke behandeling jou verder kan helpen ondersteunen wij jou graag.
Welkom in ons behandel- en expertisecentrum!

Behandelaren en therapeuten

Met meer dan 15 verschillende disciplines heeft Behandeling & Expertise een grote diversiteit aan behandelaren in huis.
Lees hier meer.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content