ORO ORO

Behandeling & Expertise voor de client

Kwetsbare mensen weerbaar, sterker maken! Daar staan wij voor. Wij begrijpen de uitdagingen waar jij en jouw familie mee te maken krijgen. Uitdagingen die vaak complex zijn, op allerlei manieren. Wij geloven dat jij uniek bent en dat iedere situatie anders is.
Jouw diagnose is dan ook geen stempel, maar een aanknopingspunt om verder te komen. Het leveren van de beste zorg betekent bij ons dan ook dat wij pas tevreden zijn als jij en jouw familie echt verder komen, zowel op persoonlijk als op medisch gebied. Zodat een behandeling geen routineklus is, maar een echte oplossing.

Wij helpen mensen in De Peel en omstreken om zo volwaardig mogelijk te kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven. Met ruim 100 behandelaren en 15 verschillende disciplines hebben wij een grote diversiteit aan professionals en expertise in huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan psychologen, orthopedagogen en AVG-artsen, maar ook aan ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, vaktherapeuten (o.a. beeldend, muziek, drama, psychomotorisch) en bewegingstherapeuten. Ook wanneer het nog onduidelijk is wat er precies aan de hand is of als je wilt weten welke behandeling jou verder kan helpen ondersteunen wij jou graag.
Welkom in ons behandel- en expertisecentrum!

Behandelaren en therapeuten

Met meer dan 15 verschillende disciplines heeft Behandeling & Expertise een grote diversiteit aan behandelaren in huis.
Lees hier meer.

Heb je als verwijzer een vraag voor een cliënt met een verstandelijke beperking of een andere beperking? Neem dan contact op met ORO Entree. Onze medewerkers denken graag met je mee in het belang van de cliënt. Direct een cliënt aanmelden kan uiteraard ook

Zorg en ondersteuning voor de client

Je kunt bij ORO terecht voor allerlei vormen van zorg en ondersteuning. Hebben we de oplossing niet in eigen huis? Dan verwijzen we door naar de juiste plek.

Behandeling en expertiseHulp en ondersteuning thuisDagbestedingWonenVrije tijd
– 15 verschillende disciplines
– Diagnostiek, Behandeling, Begeleiding, Consultatie en Scholing
– Hulp voor ouders en cliënten in de huissituatie
– Zelfstandig wonen
– Van dagbesteding tot werken
– Een fijne dag
– Zelfstandig of op kamers wonen
– In een speciale omgeving of gewoon in de wijk
– Sporten of hobbyclubs
– Voor de gezelligheid en om mensen te ontmoeten
Meer over Behandeling & ExpertiseMeer over hulp en ondersteuning thuis, klik hierMeer over dagbesteding, klik hierMeer over wonen, klik hierMeer over vrije tijd, klik hier

Behandeling en expertise

 • 15 verschillende disciplines
 • Diagnostiek, Behandeling, Begeleiding, Consultatie en Scholing

Hulp en ondersteuning thuis

 • Hulp voor ouders en cliënten in de thuissituatie
 • Zelfstandig wonen

Dagbesteding

 • Van dagbesteding tot werken
 • Een fijne dag

Wonen

 • Zelfstandig of op kamers wonen
 • In een speciale omgeving of gewoon in de wijk

Vrije tijd

 • Sporten of hobbyclubs
 • Voor de gezelligheid en om mensen te ontmoeten

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

  Copyright © 2021 ORO