ORO ORO

Behandeling & Expertise

Behandeling & Expertise ondersteunt kwetsbare mensen om weerbaar te worden en te blijven. Met ruim 100 behandelaren en 15 verschillende disciplines hebben wij een grote diversiteit aan professionals en expertise in huis. Wij geloven dat ieder mens uniek is en dat iedere situatie anders is. De uitdagingen waar onze cliënten en hun families mee te maken krijgen zijn vaak complex, op allerlei manieren. Dat vraagt om expertise, maar ook om inlevingsvermogen, rust en creativiteit.

Bij Behandeling & Expertise gaat het leveren van de beste zorg voor kwetsbare mensen daarom een stuk verder dan alleen de juiste kennis en behandeling. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten en hun familie echt verder komen, zowel op persoonlijk als op medisch gebied. Zodat een diagnose geen stempel is, maar een aanknopingspunt om verder te komen. Zodat een behandeling geen routineklus is, maar een echte oplossing. Wij bieden onze zorg aan vanuit de gastvrije comfortabele omgeving van ons behandelcentrum of waar nodig in of vanuit de eigen thuissituatie.

Wij helpen mensen in De Peelregio en omstreken om zo volwaardig mogelijk te kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven.

Welkom in ons behandelcentrum!

Behandelaren & therapeuten

Behandeling

Met meer dan 15 verschillende disciplines heeft Behandeling & Expertise een grote diversiteit aan behandelaren in huis. Lees hier meer.

Verwijzers

Bij ORO kan jouw cliënt terecht voor allerlei vormen van zorg, ondersteuning en behandeling. Uitgaande van de hulpvraag leveren wij zorg op maat. Lees hier meer.

Expertiseprogramma’s

Bij Behandeling & Expertise zetten wij ons continu in om de producten en diensten voor diverse doelgroepen een stap verder te ontwikkelen. Lees hier meer.

Scholing & advies

scholing

Behandeling en Expertise biedt scholing en trainingen voor zorgprofessionals, ouders, verwanten en cliënten om kwetsbare mensen de best mogelijke zorg te bieden. Lees hier meer.

Artikelen

Brochures

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO