ORO ORO
Lees Voor

Boerderij – Paardenstal

Heertgank 21, 5751 NP Deurne
Plan je route

Houd jij van paarden? En vind je het ook leuk om andere dieren te verzorgen? Dan kan dat op onze boerderij en paardenstal op Het Rijtven. Wij willen dat jij een leuke dag hebt. Je kunt een ritje maken op een paard. Of kom je helpen bij de stallen en wei? Je mag zelf kiezen wat je gaat doen. 

Je bent bij ons lekker veel buiten. Om de dieren te verzorgen. Of om te helpen alles netjes te houden. Als je binnenkomt, gaan we samen kijken wat je wilt doen. ’s Middags eten we gezellig samen en tussendoor drinken we soms een kopje koffie of thee samen.  

Dit kun je allemaal doen 

Je kunt heel veel doen en leren bij ons. Bijvoorbeeld: 

  • Dieren voeren  
  • Dieren borstelen 
  • Stallen uitmesten 
  • Helpen in de moestuin 
  • Spulletjes maken van hout 

Hoe ziet je dag eruit? 

De dag start bij ons tussen 09.00 en 09.30 uur. Je doet de taken en activiteiten samen met begeleiders. Aardige mensen, die je altijd iets kunt vragen. Als je alleen een ochtendje of juist alleen een middagje wil komen, kan dat. 

Paardrijden bij dagopvang 

Natuurlijk kun je ook een ritje maken op onze paarden. Ook als je zelf niet goed kan lopen of bewegen. We hebben namelijk een speciaal huifbed. Dit is een soort bed op een kar, gedragen door paarden. Zo kun je lekker liggen en tóch paardrijden. Dat geeft een heel fijn gevoel.  

Boerderijdieren 

We hebben niet alleen paarden, maar ook veel andere dieren. Op de boerderij hebben we varkens, konijnen, een alpaca, geiten en schapen. Als het etenstijd is, mag je helpen voeren. Ook moeten ze verzorgd worden en willen we dat ze lekker rond kunnen lopen. Daarvoor moeten de stallen en de wei schoon zijn. Je mag hierbij helpen. Dat vinden onze dieren hartstikke fijn. 

Meer weten over dagbesteding bij ORO

rijtven boerderij

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content