ORO ORO
Lees Voor

Dag van het geluk

Ook dit jaar vieren we de Dag van het Geluk, op vrijdag 20 maart. In december is er een enquête gehouden onder alle medewerkers. Daaruit bleek dat het merendeel van jullie liever op locatie iets leuks doet, dan aanwezig is bij een groots event voor heel ORO, zoals afgelopen jaar. Liefst ook met cliënten natuurlijk, want de Dag van het Geluk vier je samen. Op basis van diezelfde enquête komt ook de verkiezing Medewerker van het jaar deze keer niet terug. Dit jaar doen we het anders!

Jouw collega’s zetten hun talent in om zowel medewerkers als cliënten, op alle locaties van ORO, een leuke dag te bezorgen. Voor 1 dag zijn zij de geluksambassadeurs van ORO. De 9 collega’s en activiteiten waar je deze eerste editie uit kunt kiezen zijn:

 • Wilbert de Groot – bakken
 • Tenderclown Lisbet Bekkers-Remmers
 • Marriet van Bragt – Workout
 • Bertie van den Boomen en vrijwilliger Piet – Een liederentafel
 • Marijn Scharten-van der Velden – Mindfulness
 • Joyce van den Heuvel – Fotoshoot
 • Marca van den Broek en collega’s – Shantala
 • Niels van den Broek – Voetbalclinic
 • Teun Verberne – Muziek

Hoe het werkt

Geef je locatie voor dinsdag 3 maart op door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Kies uit de 9 geluksambassadeurs die hierboven zijn genoemd een top 3 die je graag wil inzetten op jouw locatie op de Dag van het Geluk. Uiteindelijk komt 1 geluksambassadeur uit die top 3 langs op jouw locatie op vrijdag 20 maart.

De organisatie gaat op basis van alle inschrijvingen even puzzelen wie wat waar, zodat bij alle locaties die mee willen doen, een geluksambassadeur langskomt. Uiteraard wordt per locatie bekeken hoe de activiteit het beste aansluit bij de locatiemogelijkheden en de doelgroep. Naast de geluksambassadeur komen ook RadiORO en de vloggers op een aantal locaties langs voor een verslag van de dag.

Heb je een vraag? Stuur ‘m naar communicatie@oro.nl

Schrijf jouw locatie in!

Let op: in Internet Explorer kun je het formulier niet versturen. Open deze pagina in Google Chrome, daarin werkt het formulier wel.

  Heb je een vraag over zorg?

  Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

   Copyright © 2021 ORO
   Skip to content