ORO ORO
Lees Voor

De Dagvlinder

De Loop 4, 5751 NR Deurne
Plan je route

Lekker snoezelen, samen koken of een stukje fietsen. Bij De Dagvlinder kun je van alles doen. Je kunt iets doen, maar ook rusten. Waar jij zin in hebt. Het gaat erom dat je een fijne dag hebt.

Wij willen dat je het leuk vindt bij ons. Dat je het fijn vindt om weer (terug) te komen. Daarom kijken we samen goed wat bij jou past. Vind je het leuk om naar muziek te luisteren en te dansen? Of kom je liever even tot rust in de snoezelruimte? Iedereen vindt weer wat anders leuk.  

Wat we dan allemaal doen?  

Je kunt bij ons bijvoorbeeld: 

  • Wandelen 
  • Boodschappen doen 
  • Naar de winkel gaan 
  • Fietstochtje maken 
  • Muziekactiviteiten 
  • Groenten snijden en koken 

Wanneer naar de Dagvlinder?  

Je kunt elke dag naar De Dagvlinder toe. Je bent er dan van 09.15 tot 16.15 uur. Soms kun je ook al iets eerder komen of iets langer blijven. De Dagvlinder is er voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. 

Ontwikkeling 

We kijken naar wat jij kan en wil. We proberen samen zo veel mogelijk te doen. En soms nieuwe dingen te leren. Bijvoorbeeld zindelijk worden. Of een werkje maken.  

In een groepje of alleen? 

Bij ons kun je dingen doen in een groepje. Meestal is dat een groep van ongeveer 6 mensen. Maar je kunt ook alleen iets doen. Natuurlijk is er dan altijd een begeleider die je kan helpen.  

Paardrijden 

De Dagvlinder zit op Het Rijtven. Op dit terrein zitten ook een paardenstal en boerderij. We gaan hier soms samen naartoe. Dan kun je de dieren aaien of een ritje op een paard maken. Ook als je zelf niet zo goed kan bewegen. Dan kun je op een huifbed gaan liggen. Dit is een soort kar, gedragen door paarden. Je kunt dan toch met de paarden op pad. Het is heel lekker rustig en je ziet van alles.  

Over de locatie

 Deze dagbesteding is te vinden op Het Rijtven. Dit is een mooie groene plek in Deurne. De mensen uit de buurt komen hier vaak even kijken. Ze gaan hier wandelen of drinken een kopje koffie of thee. Ook jij kunt hier lekker naar buiten. Je kunt wandelen of fietsen. Maar je kunt ook op bezoek bij de Boerderij, Paardenstal, Honingpot of  Snoezelbioscoop.  

Meer weten over dagbesteding bij ORO

de dagvlinder

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content