ORO ORO
Lees Voor

Den Dries

Hamsterstraat 52, 5701 TJ Helmond

Woonlocatie Den Dries bestaat uit zestien appartementen, waarvan de meeste eenpersoonsappartementen zijn. Daarnaast  is er één tweepersoonsappartement en zijn er enkele vierpersoonsappartementen (groepswoningen).

De eenpersoonsappartementen beschikken over een woonkamer, keuken, toilet, douche/bad en slaapkamer. In het tweepersoonsappartement delen de bewoners de woonkamer en keuken. De voordeur, slaapkamer en badkamer zijn individueel. In de vierpersoonsappartementen (groepswoningen) delen de bewoners de voordeur, woonkamer en keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen slaapkamer én badkamer. Sommige appartementen hebben een balkon.

den dries

De bewoners van Den Dries hebben bovendien een eigen ontmoetingsruimte voor gezamenlijke activiteiten. Gezamenlijk eten behoort tot de mogelijkheden: er is een professionele keuken mét kok.

Voorzieningen

Op ongeveer 500 meter van Den Dries zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er openbaar vervoer in de buurt.

Benieuwd wat er binnen ORO mogelijk is op het gebied van wonen en slapen? Bekijk een overzicht: fijn wonen en rustig slapen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content