ORO ORO
Lees Voor

Dagbesteding ArtORO ateliers

  • Regio's: 5
  • Deurne Gemert Helmond Laarbeek Someren
  • Leeftijden: 4
  • Jeugd Jong volwassen Senior Volwassen

Kunst verbindt! Daarom hebben we bij ORO een netwerk van ateliers in de regio waar kunstenaars de kans krijgen om hun creativiteit te uiten. Er zijn ateliers van ArtORO in Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren. Hier krijgen kunstenaars de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten. Er is ruimte voor het uitvoeren van allerlei ambachtelijke en kunstzinnige activiteiten. Hierdoor ontwikkelen en versterken zij hun talenten, hun zelfvertrouwen en hun zelfbeeld.

Samen werken
Bij ArtORO streven we ernaar om verbindingen aan te gaan en samen te werken met lokale kunstenaars, collega-zorginstellingen of bedrijven. Daarom delen we onze kennis, onze ruimtes en zoeken duurzame verbindingen met de omgeving. Onze kunstenaars staan midden in de maatschappij, inspireren en worden geïnspireerd, ontdekken en ontwikkelen.

Ateliers
Ieder atelier heeft zijn eigen sfeer, karakter en activiteiten. Er wordt getekend en geschilderd. We werken o.a. met glas, keramiek, hout en textiel. Ook is er ruimte voor grafisch werk op de computer en muzikale talenten krijgen ontplooiingskansen. Steeds is de vraag van de cli├źnt het uitgangspunt. Samen zoeken we naar de benodigde ruimte om kansen en talenten de mogelijkheden te geven die ze verdienen.

Verkooppunt
De ateliers zijn regionaal met elkaar verbonden en vormen zo een creatief netwerk in regio de Peel. Bij elk atelier is ook een verkooppunt gevestigd. Hier zijn kunstwerken en ambachtelijk gemaakte cadeauartikelen te koop. Voor meer informatie, kun je kijken op de eigen website van ArtORO

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content