ORO ORO
Lees Voor

Buitenschoolse opvang (BSO)

  • Regio's: 3
  • Deurne Helmond Rijtven
  • Leeftijden: 4
  • Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter

ORO biedt Buitenschoolse Opvang aan. Dat doen we op verschillende locaties in de regio. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. De BSO vindt plaats in een veilige, gestructureerde omgeving die is aangepast aan de kinderen en jongeren, eventueel met een verstandelijke en/ of meervoudige beperking, die hier gebruik van maken. De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 20 jaar met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Deze opvang is er na school, maar ook op zaterdagen en tijdens de schoolvakanties.

Soms heeft je kind moeite om aansluiting te vinden met kinderen in de directe omgeving. Of je kind weet zich geen raad met zijn of haar vrije tijd. Bij de BSO ondernemen de kinderen in kleine, met zorg samengestelde groepen en onder deskundige begeleiding activiteiten. Spelenderwijs leren ze om samen te spelen en rekening te houden met elkaar. Dat gebeurt in een prettige en volledig op de kinderen en jongeren aangepaste omgeving.

Buitenschoolse opvang bieden we aan op verschillende locaties in de regio Helmond. Dat doen we bijvoorbeeld in een logeerhuis, bij de Antoon van Dijkschool, op kinderdagcentrum Binderen. Maar ook in sommige dagbestedingsruimtes op Het Rijtven. Op al die plaatsen zorgen we voor een fijne, (kind-)veilige en gestructureerde omgeving. Waar kinderen en jongeren zich snel op hun gemak voelen. Dat doen we met professionele medewerkers die vaak worden ondersteund door stagiaires en/of vrijwilligers. Bij de BSO hanteren we zoveel mogelijk vaste groepen.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content