ORO ORO
Lees Voor

Buitenschoolse opvang (BSO)

Op zoek naar buitenschoolse opvang voor je kind? Of zoek je juist opvang voor een jongere? Wij bieden op verschillende locaties in de regio BSO aan. Er is er altijd wel een in de buurt.

Voor wie?

De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 20 jaar met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Hoe werkt het?

Na schooltijd, op zaterdagen en tijdens schoolvakanties kunnen kinderen bij de buitenschoolse opvang terecht. Een veilige, fijne plek, met begeleiders die precies weten wat kinderen en jongeren nodig hebben. Bij de BSO doen kinderen in kleine groepen activiteiten. Zo leren ze om samen te spelen en rekening te houden met anderen. We werken zoveel mogelijk met vaste groepen.

Buitenschoolse opvang bieden we aan op verschillende locaties, zoals:

  • De Antoon van Dijkschool in Helmond Dit is een school die gespecialiseerd is in (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Kinderen kunnen op deze manier gemakkelijk vanuit school naar de BSO
  • Het kinderdagcentrum Binderen
  • Sommige dagbestedingsruimtes op Het Rijtven

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen. Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan contact op via: 0492 – 53 00 53 of vul het antwoordformulier in.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content