ORO ORO
Lees Voor

Hulp bij sociale problemen

Soms heb je een probleem dat je niet zelf kunt oplossen. Dat kan een geldprobleem of een verslaving zijn. Maar het kan ook zijn dat je relatie niet zo goed gaat. Of misschien voel je je bang of onzeker. ORO biedt hulp. Samen kijken we hoe we kunnen helpen. Zodat jij je weer fijn voelt.

Voor wie is het?

Deze hulp is er voor mensen met een lichte tot zware (verstandelijke) beperking.

Hoe werkt het?

Woon je zelfstandig en wil je graag hulp bij sociale problemen? Dan kun je dat laten weten aan je zorgcoördinator. Of je laat het weten via ORO Entree.
Samen praten we over je problemen. En we maken een plan. Daar gaan we samen mee aan de slag.
Vind je het moeilijk om te praten? Dan zijn er allerlei andere manieren om toch met een probleem aan de slag te gaan. Blijf er niet mee zitten. Er is (écht) hulp mogelijk!
We helpen je om met de probleem of vraag om te gaan. Vaak gaat dat zo goed, dat je onze hulp na een bepaalde tijd niet meer nodig hebt.

Hulp bij sociale problemen op een ORO-locatie

Ook als je bij ORO woont, kun je deze hulp krijgen.

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen. Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan contact op via: 0492 – 53 00 53 of vul het antwoordformulier in.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content