ORO ORO
Lees Voor

De Oppas

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 6
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Volwassen

ORO biedt de service De Oppas aan. Wat betekent dat? Wij matchen gezinnen met een kind met een beperking met een geschikte oppas die thuis komt oppassen.

Ik zoek een oppas

Merk jij ook dat het lastig is om een geschikte oppas te vinden? Iemand die even het reilen en zeilen in huis overneemt en zorgt dat jij een moment vrij bent? Bijvoorbeeld om te gaan sporten, naar de bios te gaan of om een keer samen naar een ouderavond te kunnen gaan? Waarschijnlijk is deze service dan iets voor jou.

Wat doen we?

ORO zoekt een geschikte gespecialiseerde oppas voor jouw gezin. Deze persoon heeft ervaring en vindt het vooral heel erg leuk om te komen oppassen. Hij of zij krijgt een opleiding van ORO, waarbij onder andere de thuissituatie, EHBO en bejegening aan bod komt. Daarnaast is er 24/7 een achterwacht bij ORO, zodat de oppas er nooit alleen voor staat. Verder bieden we de nodige ondersteuning zodat de oppas optimaal zijn of haar werk kan doen.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden? De ‘klik’ die jullie ervaren met de oppas. Wij zorgen dat we deze ‘klik’ voor jou vinden, zodat jij met een gerust hart de deur uit kan gaan.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content