ORO ORO

De Oppas

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 6
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Volwassen

ORO biedt de service De Oppas aan. Wat betekent dat? Wij matchen gezinnen met een kind met een beperking met een geschikte oppas die thuis komt oppassen.

Ik zoek een oppas

Merk jij ook dat het lastig is om een geschikte oppas te vinden? Iemand die even het reilen en zeilen in huis overneemt en zorgt dat jij een moment vrij bent? Misschien om te gaan sporten, om naar een restaurant te gaan samen met je partner of om eindelijk een keer samen naar een ouderavond te kunnen gaan? Misschien is De Oppas dan iets voor jou!

Wij zoeken een geschikte gespecialiseerde oppas voor jouw gezin. Deze oppas heeft ervaring en vindt het vooral heel erg leuk om te komen oppassen. ORO zorgt voor een opleiding voor de oppas, waarbij onder andere de thuissituatie, EHBO en bejegening aan bod komt. Daarnaast is er ook een achterwacht bij ORO. Mocht de oppas vragen hebben, dan kan diegene 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met ORO. Een oppas staat er dus nooit alleen voor. Verder bieden we ook de nodige ondersteuning zodat de oppas optimaal zijn of haar werk kan doen.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Naast de benodigde ervaring is dat vooral de klik die jullie als gezin met de oppas hebben! Wij zorgen dat we deze ‘klik’ voor jou vinden, zodat jij met een gerust hart de deur uit kan gaan.
Heb je nog vragen, bel dan gerust met 06-29 58 17 58 of mail naar oppas@oro.nl.

Ik wil oppas worden

Volg je een opleiding in de zorg of heb je al ervaring met de doelgroep van ORO? Werk je graag met kinderen of volwassenen met een (verstandelijke) beperking? Voor ouders is het belangrijk dat zij even vrij kunnen zijn en jij kunt ze daarbij helpen! Wij zoeken ervaren oppassers die graag hun kennis, affiniteit en ervaring inzetten bij gezinnen thuis. Je bent er voor de kinderen in het gezin en kunt samen leuke dingen gaan ondernemen.

Als oppas ontvang je een opleiding. Hier komt onder andere de thuissituatie van jouw oppasgezin, bejegening en EHBO aan bod. Je ontvangt van ons ook de nodige tools om aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast sta je er nooit alleen voor: ORO is 24/7 voor jou bereikbaar. Zou je graag wat willen bijverdienen en daarnaast jouw ervaring, kennis en affiniteit met deze doelgroep willen inzetten bij gezinnen thuis? E-mail dan jouw CV en motivatie naar oppas@oro.nl. Heb je nog vragen, bel dan gerust met 06-29 58 17 58.

Contact

Wil je meer weten over De Oppas neem dan contact op met tel: 06-29 58 17 58 of mail naar oppas@oro.nl. Of met ORO Entree via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO