ORO ORO

De Oppas

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 6
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Volwassen

ORO biedt de service De Oppas aan. Wat betekent dat? Wij matchen gezinnen met een kind met een beperking met een geschikte oppas die thuis komt oppassen.

Ik zoek een oppas

Merk jij ook dat het lastig is om een geschikte oppas te vinden? Iemand die even het reilen en zeilen in huis overneemt en zorgt dat jij een moment vrij bent? Misschien om te gaan sporten, naar de bios te gaan of om een keer samen naar een ouderavond te kunnen gaan? Misschien is De Oppas dan iets voor jou!

Wij zoeken een geschikte gespecialiseerde oppas voor jouw gezin. Deze oppas heeft ervaring en vindt het vooral heel erg leuk om te komen oppassen. De oppas krijgt een opleiding van ORO, waarbij onder andere de thuissituatie, EHBO en bejegening aan bod komt. Daarnaast is er 24/7 een achterwacht bij ORO. Mocht de oppas vragen hebben, kan hij/zij daarmee contact leggen. Een oppas staat er dus nooit alleen voor. Verder bieden we de nodige ondersteuning zodat de oppas optimaal zijn of haar werk kan doen.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden? De ‘klik’ die jullie ervaren met de oppas. Wij zorgen dat we deze ‘klik’ voor jou vinden, zodat jij met een gerust hart de deur uit kan gaan.

Contact

Wil je meer weten over De Oppas? Neem contact op via tel: 06-29 58 17 58 of mail naar oppas@oro.nl. Samen kijken we naar wat past bij jou en je gezin. Zelf oppas worden bij ORO? Bekijk de mogelijkheden.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO