ORO ORO

Stippendieet

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Wanneer je te maken hebt met overgewicht of een eetstoornis kunnen we je helpen met een speciaal dieet. We noemen dat het Stippendieet. Het Stippendieet is een eetprogramma waarbij we een lijst met voedingsmiddelen hebben met stippen erachter. Die stippen staan voor de kilocalorie├źn die je per dag mag binnenkrijgen om gezond te kunnen leven.

Er zijn groene stippen die staan voor gezonde voeding. En er zijn oranje stippen voor de wat minder gezonde voeding. Iedere stip staat voor 25 kilocalorie├źn. Over de gehele dag plannen we zes eetmomenten in. Samen spreken we af wat jouw doel is. En ook hoeveel stippen daarvoor nodig zijn. Als je het aantal stippen dat we afspreken niet overschrijdt, kunnen we samen jouw doel bereiken. Dat doel kan zijn aankomen, afvallen of op gewicht blijven.

CONTACT

Wil je meer weten over het Stippendieet en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO