ORO ORO
Lees Voor

Video-hometraining

Video-hometraining (VHT) kan ingezet worden in gezinnen met vragen rondom de opvoeding. Door het samen kijken naar en bespreken van korte video-opnames van het gezin wordt zichtbaar wat goed loopt in het contact en hoe ouders positief kunnen aansluiten bij hun kind. Het doel is dat ouders zicht krijgen op wat hun kind van hen nodig heeft en hoe zij hun kind op een positieve manier kunnen ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Video-hometraining kan ook tijdelijk ingezet worden naast bestaande hulpverlening of opvoedondersteuning.

Video-interactiebegeleiding gehechtheid
Video-interactiebegeleiding gehechtheid is een vorm van video begeleiding die gericht is op de gehechtheidsrelatie tussen ouders en kind. Naast het samen kijken naar positieve contactmomenten wordt er ingezoomd op de bouwstenen van de hechting en de daarbij horende theorie. Het doel is enerzijds het bevorderen van een gezonde gehechtheidsrelatie, anderzijds kan het worden ingezet om te werken aan herstel wanneer de hechtingsrelatie verstoord is.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content