ORO ORO
Lees Voor

Werken in het centrum van Deurne

  • Regio's: 1
  • Deurne
  • Leeftijden: 1

In het centrum van Deurne, daar is altijd wel iets te beleven! Veel bedrijvigheid bij de winkels, gezelligheid bij de restaurantjes en lunchrooms. Vrachtwagenchauffeurs die laden en lossen, marktkooplui die hun waren uitstallen, winkelend publiek, kortom een plek waar veel verschillende mensen komen voor werk en ontspanning. En een plek die in het teken staat van ontmoeten.
In het centrum is door al die bedrijvigheid genoeg te doen bijv. zorgen dat het centrum netjes blijft. Taken voor winkeliers zoals post ophalen en wegbrengen. Zorgen voor de planten en bloemen die het centrum opvrolijken en ga zo maar door.

Met een kleine groep voeren we deze taken in het centrum uit. Bij deze dagbesteding is altijd een begeleider aanwezig die samen met jou en je collega`s op pad gaat. Daar hoort natuurlijk ook mooie werkkleding bij zodat iedereen kan zien dat je in het centrum werkt. Er is ruimte om te groeien, mocht jij (op den duur) zelfstandig taken uit kunnen voeren bijv. bij een van de winkeliers dan kan dat en gaan we samen op zoek naar een passende plek.

Vind jij het fijn om veel buiten te zijn en allerlei verschillende taken uit te voeren midden in het centrum van Deurne? Of ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content