ORO ORO

werken in een bedrijf

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 3
  • Jong volwassen Senior Volwassen

Het team van ORO Ambitie begeleidt mensen met een arbeidsbeperking naar betaald of onbetaald werk bij een reguliere werkgever. Ons uitgangspunt daarbij is dat de juiste mensen op de juiste plek komen met de juiste ondersteuning. We willen graag dat iedereen de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen.

ORO Ambitie werkt samen met gemeenten, Senzer, scholen, werkgevers en het UWV. Of het nu gaat om het zoeken naar werk, re-integratie, begeleiding op het werk of ondersteuning bij het onderzoeken naar kansen op de arbeidsmarkt. We gaan aan de slag met de vragen en de wensen die bij ons neergelegd worden. Samen kijken we wat jouw mogelijkheden zijn. Als betaald werk bijvoorbeeld voor jou nu nog niet aan de orde is, maar in de toekomst wel, begeleidt ORO Ambitie je bij vrijwillig werk.

CONTACT

Zoek je hulp bij werk en wil je meer weten overĀ  ORO Ambitie? En heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO