ORO ORO
Lees Voor

Smalle Haven

Welkom bij Smalle Haven

Bij Smalle Haven wonen 24 mensen. Dit zijn vooral jongeren. Ze wonen in de wijk Koolhof in Deurne, vlakbij een winkelcentrum. Niet alleen de bewoners kunnen hier van alles doen. Ook mensen uit de buurt. En mensen die via ORO geholpen worden. Je kunt hier sporten of een spelletjes spelen bijvoorbeeld. Maar je kunt ook koken of bakken.  

Wonen in Smalle Haven  

Hier zijn 24 appartementen. Allemaal met een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en een slaapkamer. De bewoners maken zelf ontbijt en lunch. Maar als ze hulp nodig hebben, kan dat natuurlijk.  

Adres: Beerse 68, 5751 ZJ Deurne
Plan je route

 

Over Smalle Haven

Samen iets doen. Het hoeft niet, maar als wil ontmoet je hier andere mensen. In de grote gezellige kamer kun je bijvoorbeeld samen eten. Maar ook tv kijken of spelletjes doen. En er staat een biljarttafel als je bij Smalle Haven binnenkomt. Tuinieren kan in de groententuin en er is ook een fitnessruimte. Bewoners komen op al die plaatsen, maar ook mensen uit de buurt en de mensen van ORO.

Als je van koken houdt, is het ORO Eetpunt iets voor jou. Je begint al in de ochtend. Je krijgt hulp van een kok, een vrijwilliger en een begeleider. Aardige mensen die je tips geven. Iedereen krijgt een taak. Bijvoorbeeld: inkopen doen bij de supermarkt. Of menukaarten maken. Misschien ben je wel goed in tafels dekken? Met 7 of 8 mensen maak jij het lekkere eten. Om 12.30 uur gaat iedereen aan tafel. Natuurlijk zorg je ook goed voor de gasten. Dat zijn misschien wel 25 mensen. Meestal wat oudere mensen uit de buurt. Je kletst bijvoorbeeld even met ze. Je ruimt ook af.  Deze activiteit is er dinsdag tot en met donderdag.

Bakwinkel Smalle Haven

Wil je komen eten?

Laat het ons dan even weten. Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.30 uur. Het telefoonnummer is: 06 – 52 30 82 42. Zijn we er niet? Dan kun je een berichtje inspreken. We luisteren elke ochtend naar de voicemail. 

Bakwinkel 

Ben je goed in taarten en worstenbroodjes bakken? Dan is de bakwinkel echt iets voor jou. Elke maandag mag je hier bakken. We werken met bestellingen. Heb je zelf zin in iets lekkers? Je kunt iets bestellen door te bellen naar: 06-52 30 82 42. 

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content