ORO ORO

Gratis lezing over autisme door autismeteam ORO

Het autismeteam van ORO organiseert op maandag 1 april, in de autismeweek, een gratis lezing over autisme in de Cacaofabriek in Helmond. De lezing ‘Op mijn manier (over)leven met autisme’ wordt gegeven door Dominique Dumortier, schrijfster van de boeken: ‘Van een andere planeet’ en ‘Op mijn manier (over)leven met autisme’. Benieuwd? Je bent van harte welkom!

Wat betekent het om met autisme te leven? Hoe voelt het en hoe ingrijpend is het? Dit vertelt Dominique vanuit haar eigen ervaring. Geen theorie maar heldere anekdotes uit het dagelijks leven zodat het begrijpelijk en inleefbaar wordt. Domique: “Ik kreeg de diagnose autisme toen ik 24 was. Nu ben ik 43. Ik heb een hele weg afgelegd. Ik vertel hoe ik ondertussen met mijn autisme omga en hoe ik mijn leven inricht. Daarnaast geef ik geef tips en voorbeelden van wat ik allemaal doe – of net niet doe – om overeind te blijven. En ik laat zien dat groei mogelijk is.”

Informatie

De lezing over autisme vindt plaats op maandag 1 april van 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het vindt plaats in zaal 3 van de Cacaofabriek (Cacaokade 1, 5705 LA Helmond). Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: academie@oro.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Deel met je vrienden!

Copyright © 2020 ORO