ORO ORO

Het Rijtven – masterplan

Masterplan Het Rijtven fase 2 is van start gegaan onder de noemer ‘Het Rijtven groeit verder’. Wie terugdenkt aan de eerste fase van het Masterplan ziet in gedachten waarschijnlijk alweer de bouwers aan het werk. Prachtig om te zien dat moderne huizen verrezen die ook nog eens in een prachtige omgeving staan. Vanuit hetzelfde gedachtengoed groeit Het Rijtven aankomende jaren verder. De tweede fase van het Masterplan start met de bouw van woningen aan Het Gebint.

Het Gebint

De tweede fase van het Masterplan start met de bouw van woningen voor onze ouder wordende cliënten binnen ORO. Daarnaast gaan we enkele woningen bouwen voor cliënten met een intensieve zorgvraag en die behoefte hebben aan een veilige en voorspelbare omgeving. Deze nieuwe woningen komen in het Beekdal te liggen.
Er is al een houten bouwwand geplaatst. Op deze bouwwand tekenden we grote kleurplaten die door bewoners en bezoekers verder worden ingekleurd. Zodra we starten met de bouw komen er ook kijkgaten, luikjes en bankjes. Zo kan iedereen de bouw volgen.

Bouwkosten zijn sterk gestegen. We willen graag zo duurzaam mogelijk bouwen. Op dit moment kijken we naar de haalbaarheid en betaalbaarheid van de nieuwbouwplannen. Binnen enkele maanden verwachten we meer duidelijkheid te krijgen over de nieuwbouw aan Het Gebint.

Nieuwsbrieven

Meer over Het Rijtven:

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO