ORO ORO
Lees Voor

Het Rijtven – masterplan

Fase 2 van het Masterplan Het Rijtven is in juli 2020 van start gegaan onder de noemer ‘Het Rijtven groeit verder’. Wie terugdenkt aan de eerste fase ziet in gedachten waarschijnlijk de bouwers aan het werk. Prachtig om te zien dat moderne huizen verrezen in een fantastische omgeving. Vanuit hetzelfde gedachtegoed groeit Het Rijtven aankomende jaren verder. De tweede fase van het Masterplan begint met de bouw van woningen aan Het Gebint.

Het Gebint

We starten met de bouw van woningen voor de ouder wordende cliënten binnen ORO. Daarnaast bouwen we enkele woningen voor onze cliënten met een intensieve zorgvraag en die behoefte hebben aan een veilige en voorspelbare omgeving. De 7 nieuwe woningen komen in het Beekdal te liggen.

Op de nieuwe locatie is een houten bouwwand geplaatst. Op deze bouwwand tekenden we grote kleurplaten die onze bewoners en bezoekers verder kunnen inkleuren. Binnenkort komen er ook kijkgaten, luikjes en bankjes. Zo kan iedereen de bouw van dichtbij volgen.

In dit filmpje leggen wijkmanagers Annemarie en Lonneke uit wat de plannen zijn.

Start bouw

Op vrijdag 3 juli 2020 is in een klein gezelschap (ivm RIVM richtlijnen) de start van de bouw van Het Gebint ingeluid. Klik hier voor de korte samenvatting van dit viermoment.

Paul Schellens hijst samen met zijn begeleider 1 van de 7 vlaggen die symbool staan voor de 7 woningen die aan Het Gebint komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden op Het Rijtven? Neem dan vrijblijvend contact op met ORO. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen.

Meer over Het Rijtven:

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content