ORO ORO
Lees Voor

Oppassen met driedubbel plezier

ORO biedt de service De Oppas aan. Dit houdt in dat wij een geschikte thuisoppas (jou!) verbinden aan gezinnen met een kind met een beperking. Zodat ouders en/of verzorgers met een gerust hart de deur uit kunnen gaan, voor ontspanning of een afspraak. Dus drie keer plezier: voor onze cliënt, ouder/verzorger en jijzelf.

Ik wil oppas worden

Wat houdt het in? Als oppas ben je er allereerst voor de kinderen in het gezin. Jullie ondernemen samen leuke dingen en hebben plezier.
Voor ouders is het daarnaast prettig dat zij even vrij kunnen zijn en jij ze wil helpen door op te passen. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat er in alle gevallen een ‘klik’ is.

Nieuwe oppassers binnen ORO bieden we een workshop aan. Hierin komt, naast EHBO, de thuissituatie van jouw oppasgezin(nen) aan bod. En hoe je daar het beste mee kan omgaan tijdens het oppassen. Je ontvangt van ons ook de nodige tools en ondersteuning om aan de slag te kunnen gaan. Bovendien sta je er tijdens het oppassen nooit alleen voor: ORO is 24/7 voor jou bereikbaar.

De oppas1

Dus werk je graag met kinderen of volwassenen met een (verstandelijke) beperking? Volg je een opleiding in de zorg of heb je al ervaring met de doelgroep van ORO? Zou je graag wat willen bijverdienen?  En jouw ervaring, kennis en affiniteit willen inzetten bij gezinnen thuis? E-mail dan jouw CV en motivatie naar oppas@oro.nl.

Heb je vragen over het aantal uren, werktijden, salaris of andere praktische zaken? Bel met 06-29 58 17 58. Onze collega’s staan je graag te woord met hun enthousiasme over deze dienst.

Op zoek naar een oppas?

Ben je zelf op zoek naar een geschikte oppas, zodat je ruimte krijgt voor je eigen afspraken? Meld je interesse bij ORO, dan kijken we naar de juiste kandidaat voor jouw situatie.


Copyright © 2021 ORO
Skip to content