ORO ORO
Lees Voor

Interessante links

Veranderingen in de zorg

Ben je op zoek naar informatie, bekijk dan onze interessante links
Er is veel veranderd in het Nederlandse zorgsysteem. Denk aan de Wmo, Jeugdwet, Participatiewet en de Wet langdurige zorg. Al deze veranderingen kunnen vragen oproepen. De belangrijkste vraag is natuurlijk of er iets in jouw situatie verandert. Misschien is dat niet of nauwelijks het geval. Maar het kan zijn dat er juist veel verandert. Als je nog geen duidelijkheid hebt, begrijpen we heel goed dat je je zorgen maakt. Gelukkig hoef je de gevolgen van de veranderingen niet alleen uit te zoeken. Dat doen we samen.

Interessante links

  • De Peel 6.1
    In Peel 6.1 werken de 6 Peelgemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren in één regio samen om (nieuwe) taken op te pakken. De grootste prioriteit van Peel 6.1 ligt bij het gezamenlijk oppakken van de taken voor de transitie Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Jeugdzorg en Participatiewet. Op deze website vind je onder andere een lijst met veelgestelde vragen rondom de transities, toegespitst op regio 6.1.
  • www.pgb.nl
    Actuele informatie over specifiek het persoonsgebonden budget (pgb)

Vragen?

Je kunt altijd met je vragen terecht bij jouw zorgcoördinator of contactpersoon van ORO. We zijn er om je te helpen. Samen zoeken we het antwoord op je vraag.
Bent je geen klant bij ORO, maar heb je vragen over onze zorg en dienstverlening? Neem dan contact op.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content