ORO ORO

Laan ten Roode

Laan ten Roode 7, 5711 GA Someren

In het centrum van Someren ligt het dagbestedingscentrum Laan ten Roode. Dagelijks komen hier gemiddeld twintig deelnemers. Laan ten Roode kenmerkt zich door een gezellige sfeer waar deelnemers de ruimte krijgen om een fijne dag te hebben en vooral om zichzelf te zijn.

Twee groepen

Laan ten Roode heeft twee groepen, maar als de deelnemers een uitstapje naar de andere groep willen maken dan is dat mogelijk. In de eerste groep ligt het accent op sfeer en beleving. Muziek, wandelen, fietsen op de duo-fiets, lekker in de tuin schommelen, snoezelen, handmassage, werkjes doen, het kan en mag allemaal. Iedere deelnemer krijgt de ruimte om op eigen tempo iets te doen. Of even niets te doen.

In de tweede groep wordt gekookt en gebakken, wordt met textiel gewerkt, met papier-mache en er wordt geschilderd. Deelname aan de Somerense samenleving is hier belangrijk. Zo wordt er in de zomermaanden een High Tea aangeboden en kunnen er soep en worstenbroodjes besteld worden, die in de eigen keuken worden gemaakt. In het eigen verkooppunt worden de zelfgemaakte producten verkocht.

Theetuin

Aan de achterzijde van Laan ten Roode bevindt zich een prachtige theetuin. Deze theetuin is van april tot en met september geopend.  En op woensdag- en vrijdagmiddag kunnen bezoekers op afspraak van een heerlijke high tea in de theetuin genieten. De hapjes worden zelf bereid en door de cliënten geserveerd.

Werkpost

Ongeveer tien deelnemers van ORO werken elke donderdag in cultureel centrum De Ruchte. Hier worden medewerkers en gasten voorzien van koffie en thee, wordt er op allerlei gebieden geholpen én worden rond lunchtijd verse soep en tosti’s geserveerd.

Laan ten Roode kleuren
Laan ten Roode bloem

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2019 ORO