ORO ORO

Meer Mens kennissessie

Bij ORO maken we kwetsbare mensen gelukkig. Ben jij nieuwsgierig hoe we deze visie vertalen naar de doelgroep (zeer) ernstig verstandelijk beperkt? Meld je dan nu aan voor een kennissessie over de methode ‘Meer Mens’ op locatie Het Rijtven in Deurne.

Voor wie?

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen zich vaak moeilijk uiten. Ze kunnen niet altijd precies vertellen wat ze nodig hebben of wat ze wel of niet willen en zijn sterk afhankelijk van de keuzes die anderen voor hen maken. Maar zijn dat de keuzes die cliënten ook zelf zouden maken? Hoe kan bereikt worden dat de communicatie van cliënten gekend en begrepen wordt en daarmee hun voorkeuren en bedoelingen? Hoe is er evenwaardig contact tussen cliënten en begeleiders? De methode Meer Mens geeft hierop antwoorden. Deze methode is gebaseerd op de theorie van Ervaringsordening van dr. D. Timmers-Huigens en onderbouwd met een methodische manier van werken.

Praktische informatie

Deze kennissessie over de Meer Mens methodiek duurt 1 uur en zal plaatsvinden op een ORO-locatie in de Peelgemeente.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met de afdeling recruitment op telefoonnummer 0492 53 00 66 of via recruitment@oro.nl.

Inschrijven
Je kunt je via deze link inschrijven voor de kennissessie Meer Mens.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO