ORO ORO

De Nieuwe Werf

Wethouder Heinsbergenplein 4, 5741 HX Beek en Donk

De Nieuwe Werf in Beek en Donk biedt zowel dienstverlenende als creatieve activiteiten aan. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod aan andere mogelijkheden, wordt productie- en recyclewerk aangeboden en is er een werkpost.  Bij de werkzaamheden is er geen werkdruk. Bovendien werken de cliënten zo veel mogelijk zelfstandig.

Bekijk ons fimpje

Dagbesteding Basisgroep

Alle middelen zijn aanwezig om heerlijk creatief bezig te zijn in de basisgroep. De cliënten kunnen onder meer werken met hout en papier, schilderen, kaarsen maken en werken met textiel. Wat we maken, verkopen we in ons eigen winkeltje, Okado. Cliënten helpen hier de klanten.
Ook worden intern, in of om het centrum diverse taken verricht. Omdat we ons realiseren dat niet iedereen continu activiteiten kan en wil doen, kijken we steeds goed naar de individuele hulp- en begeleidingsvraag.

Dagbesteding in de wijk

Onze cliënten vormen een onderdeel van de samenleving waarin ze wonen. Daarom verrichten zij vanuit De Nieuwe Werf werkzaamheden in de wijk. Ze brengen lokale folders rond, helpen oudere buurtbewoners of doen mee aan een activiteit op school. Samen met de begeleiders kijken we wat we in de wijk kunnen betekenen en hoe we dit het beste kunnen invullen, individueel of in groepsverband.

Productie- en recyclewerk

Binnen ons productiecentrum werken cliënten die het leuk vinden om arbeidsmatige werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het sorteren, tellen, inpakken en uitpakken van producten of materialen voor een bedrijf. Ook recyclen we apparaten. Oude machines, zoals computers, worden dan uit elkaar gehaald en de materialen geselecteerd en gesorteerd. Dat alles uiteraard op een veilige manier.

Benieuwd wat ORO nog meer kan bieden op het gebied van werk en dagbesteding? Bekijk een overzicht.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO