ORO ORO
Lees Voor

Nieuws & informatie

Publicaties

Op deze pagina vind je informatie voor cliënten, cliëntvertegenwoordigers, gemeenten, collega-instellingen en verwijzers. ORO informeert zo goed mogelijk over haar werkzaamheden. Speciaal hiervoor hebben we diverse publicaties samengesteld, zoals brochures en het kwaliteitsverslag.

OROskoop

De OROskoop is het magazine voor cliëntvertegenwoordigers, medewerkers, vrijwilligers en andere relaties van ORO. Het blad verschijnt vier keer per jaar. Wil je dit leuke magazine met achtergrondverhalen en sfeerimpressies ontvangen? Stuur een e-mail naar info@oro.nl met daarin je naam, adres, postcode en woonplaats.

ORO Bericht

ORO Bericht is een digitale nieuwsbrief die sinds 2021 een aantal keer per jaar wordt verzonden. De nieuwsbrief bevat tips, nuttige artikelen, weetjes en nog veel meer. Is jouw e-mailadres al bekend bij ORO dan ontvang je de digitale nieuwsbrief automatisch. Het is ook mogelijk om jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief.

Informatie

KvK-nummer: 41093762
Fiscaal nummer: 002821618B01

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content