ORO ORO

Nieuws

ORO deelnemer in het project "begeleiding à la carte"

Het project Op Kamers is na een succesvolle pitch deel geworden van het project ‘Begeleiding a la carte’. Dit maakt onderdeel uit van het programma volwaardig leven van het Minsterie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Lees meer

ORO Verwendag

Naar een korte theatervoorstelling kijken, lachen om een clown, genieten van muziek en van bijzondere dieren? Een appeltaart bakken, ijsje eten of een kopje koffie drinken? Het kan allemaal op de ORO Verwendag.

Lees meer

ORO genomineerd voor Gouden Prokkel!

De nominaties voor de Gouden Prokkel zijn bekend. ORO is met haar ‘Prokkelstage uitwisseling ORO en de Peelgemeenten’ genomineerd in de categorie ‘Mensenrechten/VN-verdrag’.

Lees meer

Informatieavond wettelijke vertegenwoordiging

Op dinsdag 21 mei vindt ORO’s jaarlijkse informatieavond plaats over wettelijke vertegenwoordiging en de verschillende vormen daarvan. Deze avond is bedoeld voor ouders/familie/contactpersonen van een cliënt die nu nog geen wettelijke maatregel heeft en voor wie dit wel goed zou zijn.

Lees meer

Gratis lezing over autisme door autismeteam ORO

Het autismeteam van ORO organiseert op maandag 1 april, in de autismeweek, een gratis lezing in de Cacaofabriek in Helmond.

Lees meer

“Allemaal winnaars op de ORO Dag van het Geluk!”

Woensdag 20 maart 2019 vierden cliënten, ouders en contactpersonen, medewerkers en vrijwilligers bij ORO samen de internationale Dag van het Geluk. “We genieten samen van déze dag in plaats van de dag van de zorg, want bij ORO gaat het er niet om dat mensen genezen van een ziekte, ze komen bij ORO voor een fijn leven".

Lees meer

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO