ORO ORO

Nieuws

Bijeenkomst 'Wie beslist?'

De bijeenkomst Wie Beslist gaat over: Hoe laat sta ik op? Wat eet ik vandaag? Waar geef ik geld aan uit? Keuzes. We maken er honderden op een dag. Cliënten hebben, net als ieder ander, het recht om zelf te kiezen. Dat vinden we niet alleen bij ORO heel belangrijk, het staat zelfs in het VN-verdrag voor mensen met een beperking.

Lees meer

Meriadoc bestaat 10 jaar!

Op 1 oktober was het precies tien jaar geleden dat Meriadoc aan de gelijknamige straat in Geldrop haar deuren opende. Achttien cliënten met autisme wonen er in grote mate zelfstandig. Meriadoc is een gezamenlijk initiatief van GGzE, Lunet Zorg en ORO. Op 27 september is het jubileum feestelijk gevierd.

Lees meer

1000ste vrijwilliger bij ORO

Sam Grijpma (19) uit Helmond is de 1000ste vrijwilliger bij ORO! En daar hoort een cadeautje bij, vond bestuurder Jan Roelofs die hem dat zelf overhandigde. ‘Allemaal een klein steentje bijdragen’ Tijdens de ORO Kermis werd hij verrast met bloemen en een cadeaubon voor een bezoekje aan Toverland, aangeboden door het Limburgse attractiepark.

Lees meer

Teamontwikkeling binnen ORO

In 2018 heeft de afdeling Kennis en Behandeling van ORO de teamontwikkeling vormgegeven. Binnen dit project lag de nadruk op samenwerking en afstemming binnen de organisatie. De teams hebben onder andere inzicht gekregen in productie, kwaliteit, kennis en teamorganisatie (hoe zijn we georganiseerd en hoe zou het beter kunnen).

Lees meer

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2020 ORO