ORO ORO
Lees Voor

Oproep: blijf de coronamaatregelen goed volgen

Toegevoegd op 7 augustus

Donderdag 6 augustus was er een extra persconferentie van de regering en het RIVM over de coronamaatregelen. De persconferentie was ingelast omdat het aantal besmettingen in Nederland toeneemt. In de persconferentie werd daarom een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich goed aan de maatregelen te blijven houden. Zeker nu mensen met het mooie weer meer op pad gaan, is dit extra belangrijk.

Ook binnen ORO hebben we afgelopen tijd samen volop genoten van wat wél weer kan! Zoals een ijsje eten op het terras of een lekkere lunch bij een eetpunt die weer open is. Maar vooral ook van het contact met  familie en vrienden of een uitstapje in de buurt.

Hierbij is het belangrijk dat we allemaal de maatregelen goed blijven volgen. Daarom ook aan jou een extra oproep je aan de regels te blijven houden, waaronder:

  • Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus.
  • Ben je ouder dan 18? Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog.
  • Werk zoveel mogelijk thuis.
  • Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Neem deze maatregelen serieus, ook voor de mensen om je heen. Zo blijven we er samen alles aan doen dat er geen cliënten, naasten of medewerkers besmet raken en we samen kunnen blijven genieten van de zomer!

Deel met je vrienden!

Copyright © 2021 ORO
Skip to content