ORO ORO
Lees Voor

Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO digitaliseert instroom verwijzingen

Verwijzers in Helmond/De Peel kunnen vanaf vandaag eenvoudig digitaal verwijzen naar Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO. Om dit te bereiken, zijn wij aangesloten op het digitale zorgplatform ZorgDomein.

Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Het zorgaanbod van Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO is hier vanaf heden aan toegevoegd. Verwijzers (zoals huisartsen) en hun patiënten hebben zo inzicht in het beschikbare zorgaanbod én actuele wachttijden. Met een paar klikken kiezen zij passende vervolgzorg. De verwijzing gaat vervolgens digitaal, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem van de verwijzer naar Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO.

Betere voorbereiding

Zo beschikt Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt op het juiste spreekuur in te plannen. De afspraak is zo gemaakt. En de patiënt ziet meteen welke informatie hij of zij mee moet nemen.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2021 ORO
Skip to content