ORO ORO
Lees Voor

Kennissessie Triple-C

In verband met de huidige maatregelen worden er geen cursussen en trainingen gehouden.

Triple-C is een behandelmodel voor mensen met een (verstandelijke) beperking die daarnaast gedragsproblemen of psychische problemen hebben. In de kennissessie Triple-C vertellen we je graag meer over hoe ORO kwetsbare mensen gelukkig maakt. En hoe we dat vertalen naar de doelgroep met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voor wie?

De drie C’s van Triple-C staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Triple-C is geen behandelmodel met pasklare antwoorden. Bij deze methode ligt de nadruk niet op het moeilijke gedrag van een cliënt. We kijken juist hoe iemand met moeilijk verstaanbaar gedrag zoveel mogelijk zijn normale leven kan oppakken. De focus ligt op hetgeen wat heeft iemand ‘nodig’ heeft, in plaats van te reageren op wat laat iemand ‘zien’ (gedrag). En om zo de juiste zorg te bieden voor mensen met- (maar ook zonder) moeilijk verstaanbaar gedrag op het gebied wonen, werk/scholing, zelfzorg en vrije tijd.

Triple-C is ontstaan als antwoord op vastgelopen situaties in de zorg. In deze kennissessie gaan we samen kijken hoe het anders kan. Waardoor we geïnspireerd worden om anders te denken en vanuit daar anders te doen… ook al lijkt het soms niet anders te kunnen. Dit vanuit de visie om iemand geen cliënt, maar mens laten zijn.

Praktische informatie

ORO organiseert gratis kennissessies over dit behandelmodel. Deze kennissessie duurt 1 uur en zal plaatsvinden op een ORO-locatie in de Peelgemeente.

Vragen?
Heb je nog vragen, neem dan contact op met de afdeling recruitment op telefoonnummer: 0492-530066 of via e-mail: recruitment@oro.nl

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content