Werken & leren

Werken en leren bij ORO. Met ruim 1500 medewerkers en meer dan 1000 vrijwilligers is ORO een van de grootste werkgevers in de zorg in de regio Zuidoost-Brabant. We staan midden in de samenleving, dicht bij onze cliënten, hun vertegenwoordigers en bij onze medewerkers. Onze medewerkers werken binnen verschillende wijken. We hebben ongeveer tachtig verschillende locaties in de regio Zuidoost-Brabant.

VACATURES

Als je bij ORO werkt, kun je elke dag weer het verschil maken voor mensen. Jij draagt bij aan het geluk van onze cliënten, aan een fijn leven. Elke dag zorg jij voor genietmomenten, groot of klein, voor onze cliënten en hun ouders/vertegenwoordigers. Hierbij gaat het om dat de cliënt zelf mag kiezen en meedoen. “Dít wil ik wel en dít zeker niet.” Meedoen in de buurt, samenleving en van toegevoegde waarde zijn.
Iedere wijk kent diverse functies van verschillende opleidingsniveaus. Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Kijk voor de actuele vacatures op werkenbijoro.nl.

Bekijk vacatures

ARBEIDSVOORWAARDEN

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Onderdelen van deze CAO zijn onder meer:

  • een structurele eindejaarsuitkering
  • recht op uren Persoonlijk Budget Levensfase (PBL)
  • het MeerKeuzeSysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA)

ORO heeft een functiehuis dat is gebaseerd op het FWG-systeem. Salariëring is afgestemd op het profiel van de functie volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

STAGE

Voor studenten hebben wij een breed aanbod aan stageplaatsen. Deze stageplaatsen sluiten aan op verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. Zowel VMBO-, MBO- , HBO- als WO-studenten zijn van harte welkom om bij ons praktijkervaring op te doen tijdens hun opleiding. We hebben op diverse plaatsen binnen onze organisatie stageplaatsen. Zo kun je stage lopen in de zorg. Maar ook bij onze ondersteunende diensten zoals ICT, HRM en de financiële administratie. Wil jij stage lopen bij ORO?

VRIJWILLIGER WORDEN

Iedere vrijwilliger levert op zijn of haar eigen manier een positieve bijdrage aan het leven van onze cliënten. Wil je vrijwilliger worden bij ORO? Lees hier meer over vrijwilliger worden bij ORO.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud