ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Heerlijck Hopveld

Hopveld 21, 5421 CE Gemert 

Als je graag buiten bent, is de werkpost Heerlijck Hopveld wat voor jou. Je geniet van rust en planten in de mooie tuin in Gemert. Je kunt hier van alles doen in de natuur. Bijvoorbeeld fruit en kruiden plukken. Ook kun je helpen om hier producten van te maken. Misschien maak je je eigen jam, thee, olie of shampoo.  

Wat doen we op werkpost Heerlijck Hopveld? 

We werken iedere vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur in de tuinen van Heerlijck Hopveld. Ieder seizoen doen we hier andere dingen. Dat kan bijvoorbeeld zijn:  

  • Zaaien en oogsten 
  • Fruit en kruiden plukken 
  • Koken en bakken met de kruiden uit de tuin 
  • Shampoo of olie maken 
  • Wandelen 

We genieten samen van de rust en de mooie natuur. Ook leer je meer over kruiden en planten.  

Leer meer over kruiden en planten 

De begeleiders helpen jou. Zij kunnen je meer leren over alle kruiden en planten. Ze kijken naar wat jij kan en wil. En bedenken zo samen met jou wat je kunt gaan doen. Als je bijvoorbeeld kruiden wilt planten, dan mag dat. Kijk je liever toe en geniet je ondertussen van de rust? Dat is ook helemaal prima! 

Buiten zijn 

Deze werkpost past bij jou als je van de natuur houdt en als je graag buiten bent. Je vindt het dus niet erg als het een beetje regent of waait. En je vindt het heerlijk om in de zon buiten te zijn.  

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Heerlijck
Heerlijck Hopveld

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content