ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Speeltuin De Rijpelroets

Theo Driessenhof 75, 5709 BB Helmond

Beetje bij beetje de speeltuin mooier maken. Dat doen we bij werkpost Speeltuin de Rijpelroets. Je ruimt bijvoorbeeld op en maakt schoon. Maar je kunt ook het gras maaien, bladeren opruimen of harken. En wat dacht je van klusjes zoals een bankje schuren en beschilderen? Houd je ervan om veel buiten te zijn? En vind je het fijn om op een rustige plaats te werken? Dan zit je op werkpost Speeltuin de Rijpelroets op je plek.   

Hoe ziet een dag eruit? 

De werkpost Speeltuin de Rijpelroets hoort bij dagbestedingscentrum De Rakthof. Je begint de dag met koffie en kletsen in De Rakthof. Daarna ga je naar de speeltuin. De wijkvrijwilliger kijkt met jou welke klusjes er moeten gebeuren.  

Dan ga je aan de slag! Van 12.00 uur tot 13.00 uur is er pauze en daarna ga je tot 14.30 uur door met de klusjes.  

Snel werken? Dat hoeft niet 

Jij bepaalt hoe snel je werkt. Lukt het niet om het klusje af te maken? Dan komt iemand je helpen of je maakt het een volgende keer af. Ieder tempo is goed. 

Mensen leren kennen 

Samen met 4 tot 6 anderen zorg jij ervoor dat de speeltuin er goed uitziet. Kinderen uit de buurt komen er graag spelen. Soms stellen zij of hun ouders je een vraag of ze maken een praatje. Je leert de mensen in de speeltuin dus kennen. Dat maakt het werk extra leuk.  

Samenwerken 

De groep is erg gezellig. We vinden het leuk en belangrijk om samen te werken. Dat doe je met elkaar én met de mensen in de wijk. Natuurlijk helpen je begeleiders je bij je werk. 

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Werkpost speeltuin Rijpelroets

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content