Prettige dag

Autigym

Als je autisme hebt, kan sporten bij de fitnessclub om de hoek voor te veel prikkels bij je zorgen. Bij autigym is de zaal daarom prikkelarm ingericht en beweeg je in een groepje van maximaal 4 deelnemers.

Voor wie is het?

Autigym kan wat voor jou zijn als je autisme hebt en je in je vrije tijd graag wilt bewegen in een vorm van veel structuur.

Hoe werkt het?

Als je de gymzaal binnenkomt, staat de bewegingsbaan al klaar. De bewegingstherapeut die de autigym begeleidt, legt uit wat je op de bewegingsbaan moet doen. Daarna kun je van start gaan in je eigen tempo.

De ene week breng je bijvoorbeeld tennisballen over en de andere week ringen. Ook de baan kan elke week anders zijn. De bewegingstherapeut stemt dit af op maat. Het parcours is passend bij jouw niveau en doel.

Er zijn maximaal 4 deelnemers in de zaal en de zaal is prikkelarm ingericht.
Autigym vindt plaats in bewegingscentrum De Kuip op Het Rijtven in Deurne op maandagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur en op vrijdagochtend van 9.30 tot 10.00 uur.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud