Prettige dag

Een fijn, gelukkig leven betekent ook een prettige dag. Op school, bij de dagbesteding of op je werk en in je vrije tijd. Erbij horen. Lekker aan de slag zijn. Leuke en zinvolle dingen doen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. In iedere fase van je leven. Je wilt gewaardeerd worden, je ontwikkelen en vooral meedoen met de samenleving op een manier die bij jou past. Of je nu dagbesteding hebt of werkt in een bedrijf, je spelenderwijs leert of in je vrije tijd geniet van een potje voetbal. Bij ORO staat jouw geluk voorop.

Bekijk het totale aanbod

Totale aanbod

Ik wil contact

Contact

Werk & dagbesteding

Bekijk ons aanbod

Of je nu dagbesteding hebt of werkt in een bedrijf, extra hulp nodig hebt of de kunstenaar in jezelf naar boven wil laten komen of in een rustige omgeving geniet van eenvoudige activiteiten: keuze genoeg, er is altijd werk of dagbesteding die bij jou past. ORO heeft meer dan 50 locaties.

Onderwijs, advies & cursussen

Bekijk ons aanbod

Jezelf ontwikkelen en je talenten laten groeien. Daar zetten wij ons bij ORO voor in. Zo leer jij, op je eigen niveau, iedere dag weer nieuwe dingen. Dat kan op jonge leeftijd zijn, maar ook op latere leeftijd door bijvoorbeeld een cursus.

Vrije tijd

Bekijk ons aanbod

Heerlijk even ontspannen of knutselen in je vrije tijd? Dat kan! Ben je een sportieveling of ben je op zoek naar een maatje? ORO biedt ruim 30 verschillende activiteiten, van sport en spel tot ontspanning. Want ook in je vrije tijd vinden we het belangrijk dat jij je prettig voelt.

Samenwerkingen

We kennen de regio. We werken samen met peuterspeelzalen, scholen en andere partijen. Voor volwassen cliënten hebben we nauw contact met veel regionale bedrijven en met (maatschappelijke) organisaties. ORO heeft allerlei vormen van dagbesteding in de wijk. Ook hebben we jobcoaches in dienst. Zij begeleiden je bij het zoeken van een betaalde baan en ze ondersteunen je tijdens het werk. Het doel is altijd het beste in jou als mens naar boven te halen! Een prettige dag, waarop je die dingen doet die het beste bij jou passen. Daar doen we het voor.

 

Hoe zit het met vergoedingen?

Mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking vallen allemaal onder de gehandicaptenzorg. Dit wordt gefinancierd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz), de Jeugdwet en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Meer informatie over financiering en vergoedingen staat in de brochure ‘Wat betaalt ORO, wat betaal jij?’. Weten hoe je een indicatie regelt? Kijk dan op Indicatie regelen.

Wat krijg ik vergoed?         Hoe regel ik een indicatie?

Waar kun je bij ORO werken of naar dagbesteding?

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud