Fijn wonen

Ambulante begeleiding

Soms heb je een probleem dat je niet zelf kunt oplossen. Dat kan een geldprobleem of een verslaving zijn. Maar het kan ook zijn dat je relatie niet zo goed gaat. Of misschien vind je het moeilijk een gesprek met de gemeente te voeren. Of zijn er dagen dat je je je bang of onzeker voelt? ORO biedt hulp. Samen kijken we hoe we kunnen helpen. Zodat jij je weer fijn voelt. Dit noemen we ambulante begeleiding. Het betekent dat wij jou ondersteunen bij jou thuis. Er zijn veel verschillende onderwerpen waarbij we kunnen helpen.

VOOR WIE IS HET?

Deze hulp is er voor mensen met een lichte tot zware (verstandelijke) beperking.

HOE WERKT HET?

Woon je zelfstandig en wil je graag hulp bij een uitdaging? Dan kun je dat laten weten aan je zorgcoördinator als je die al hebt. Anders laat je het weten via ORO Entree.

Samen praten we over je problemen. En we maken een plan. Daar gaan we samen mee aan de slag. Vind je het moeilijk om te praten? Dan zijn er allerlei andere manieren om toch met een probleem aan de slag te gaan. Blijf er niet mee zitten. Er is (écht) hulp mogelijk!

We helpen je om met de probleem of vraag om te gaan. Vaak gaat dat zo goed, dat je onze hulp na een bepaalde tijd niet meer nodig hebt.

Weet je al waarbij je hulp kan gebruiken, dan kun je gericht vragen om hulp bij één van onderstaande categorieën:

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud