Expertises

ONZE KENNIS EN ERVARING

ORO heeft verschillende expertises in huis. Dat betekent dat onze medewerkers van verschillende onderwerpen veel kennis en ervaring hebben. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste expertises.

Kind & Jeugd

Bij ORO is de zorg voor jouw kind goed geregeld, dat is vanzelfsprekend. ORO helpt jou ook in de zoektocht naar de mogelijkheden. Iedere ouder wil het beste uit zijn of haar kind halen, op alle gebieden. We kijken naar de talenten van jouw kind en als ouder bepaal je wat we samen inzetten om jouw kind te laten groeien.

Lees meer
Autisme

Bij autisme of autismespectrumstoornis (ASS) verwerken de hersenen informatie op een andere manier. Je kunt aan de buitenkant niet zien dat iemand het heeft. Dat is soms fijn, maar soms ook heel lastig. Veel mensen begrijpen niet wat het is. Daarom voelen veel mensen met autisme zich onbegrepen.

Lees meer
Licht verstandelijke beperking (LVB)

Als je een licht verstandelijke beperking hebt, kan niemand dat aan je zien. Dat is fijn, maar soms ook wel heel lastig. De buitenwereld vindt het maar raar dat je sommige dingen moeilijk vindt, niet kunt of niet begrijpt. ORO helpt mensen met een licht verstandelijke beperking door hen op de juiste manier te begeleiden en te behandelen.

Lees meer
Ernstige verstandelijke beperking

Wanneer er sprake is van een matige tot ernstige verstandelijke beperking, heb je soms moeite om zelfstandig te werken, te wonen of om verder te leren. We ontdekken wat je moeilijk vindt en gaan dan op zoek naar oplossingen. We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf kunt beslissen en zelf kunt doen.

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Een Niet Aangeboren Hersenletsel verstoort het leven van mensen die ermee te maken krijgen. Plotseling is er een leven vóór en een leven ná het hersenletsel. De gevolgen op zowel de persoon zelf als zijn of haar omgeving verschillen per persoon. Daarom bieden we een aanbod op maat.

Lees meer
Ernstig meervoudige beperking

Mensen met een ernstig meervoudige beperking hebben ernstige lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Een laag IQ en een functioneren dat te vergelijken is met een peuter van twee jaar. Voor hun levensgeluk zijn deze mensen in grote mate afhankelijk van hulp. ORO biedt deze hulp.

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud