ORO ORO
Lees Voor

Samenwerken met ORO

Al vele jaren werkt ORO in de Peelregio en daarbuiten samen met verschillende organisaties. Van gemeenten tot ondernemers, van welzijnsorganisaties tot scholen. Het doel daarvan: samen werken aan het geluk van onze cliënten.

Zo houden we met de Centrumgroep Deurne de binnenstad van Deurne schoon. Werken er cliënten in de koffiebar van Jan & Koek op de Brainport Human Campus in Helmond. Hebben we een jarenlange samenwerking met Bavaria. Én werken er veel cliënten op verschillende boerderijen in de Peelregio. Kortom, samen maken we kwetsbare mensen gelukkig!

Een greep uit de samenwerkingsmogelijkheden

 • Onze cliënten werken bij organisaties zoals Bavaria, Toverland, Hotel Heppie, Eetpunt Geseldonk, Dierenrijk en Jan & Koek. Zowel voor als achter de schermen.
  Deze werkplekken noemen we werkposten.
 • Onze cliënten verpakken, ompakken en inpakken allerlei producten voor diverse ondernemers in en buiten de regio
 • In het grafisch centrum van ORO verrichten onze cliënten allerlei werkzaamheden voor externe opdrachtgevers: van het ontwerpen van kaarten tot het drukken en vouwen van bedrijfsbrochures

Zorgboerderij Schooteindhoeve

Een bijzonder ontstaan van de samenwerking met de Schooteindhoeve in Vlierden. De zoon (Piet) van eigenaresse Hanneke is namelijk een bekend gezicht van ORO. Nieuwsgierig naar de rol die Piet speelde in het proces?

Driessen Groep

Samen hebben we een gezamelijke missie: (werk)geluk creëren voor mensen waarvoor een zelfstandige positie op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Hoe de samenwerking vorm kreeg? Driessen Groep vertelt het!

Laten we samenwerken!

Gezamenlijk de zorg bieden aan kwetsbare mensen. Dit kan zowel binnen de gehandicaptenzorg zijn, maar ook op het snijvlak met de VVT- of GGZ-sector. Benieuwd wat ORO voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je al concrete samenwerkingsideeën? Neem dan contact met ons op via 0492 – 53 00 53 of laat je gegevens achter.

Samenwerken met ORO

  Laat je gegevens achter

  Enkele samenwerkingspartners zijn:

  Copyright © 2021 ORO
  Skip to content