Samenwerken

Al vele jaren werkt ORO in de Peelregio en daarbuiten samen met verschillende organisaties. Van gemeenten tot ondernemers, van welzijnsorganisaties tot scholen. Het doel daarvan: samen werken aan het geluk van onze cliënten.

 

Hoe werken we samen?

 • Onze cliënten werken bij allerlei organisaties in de regio. Zowel voor als achter de schermen. Cliënten draaien zoveel mogelijk mee in het dagelijkse reilen en zeilen.
 • We hebben vele werkplekken zoals bij Bavaria, Toverland, Hotel Heppie, Eetpunt Geseldonk, Dierenrijk en Jan & Koek. Deze werkplekken noemen we werkposten.
 • Onze cliënten zorgen ook voor bijvoorbeeld het verpakken, ompakken en inpakken van allerlei producten voor diverse ondernemers in en buiten de regio
 • In het grafisch centrum van ORO verrichten onze cliënten allerlei werkzaamheden voor externe opdrachtgevers: van het ontwerpen van kaarten tot het drukken en vouwen van bedrijfsbrochures.
 • En zeker niet te vergeten: veel cliënten dragen hun steentje bij op boerderijen in de Peelregio.

  Kortom, samen maken we kwetsbare mensen gelukkig!

  Het vlogteam brengt de samenwerking tussen ORO en Toverland in beeld

  Zorgboerderij Schooteindhoeve

  Een bijzonder ontstaan van de samenwerking met de Schooteindhoeve in Vlierden. De zoon (Piet) van eigenaresse Hanneke is namelijk een bekend gezicht van ORO. Nieuwsgierig naar de rol die Piet speelde in het proces?

  Lees meer
  Driessen groep

  Samen hebben we een gezamelijke missie: (werk)geluk creëren voor mensen waarvoor een zelfstandige positie op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Hoe de samenwerking vorm kreeg? Driessen Groep vertelt het!

  Lees meer
  Bavaria

  De samenwerking met Bavaria startte jaren geleden. ORO behoort inmiddels echt tot de Bavaria-familie. Ze hebben dezelfde kleding, hetzelfde pasje en krijgen hetzelfde kerstpakket. Een samenwerking om te koesteren.

  Lees meer

  LATEN WE SAMENWERKEN!

  Gezamenlijk zorg bieden aan kwetsbare mensen. Dit kan zowel binnen de gehandicaptenzorg zijn, maar ook op het snijvlak met de VVT- of GGZ-sector. Benieuwd wat ORO voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je al concrete samenwerkingsideeën? Neem dan contact met ons op via 0492 – 53 00 53 of laat je gegevens achter.

  * geeft verplichte velden aan

  Naam*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Lees Voor
  Ga naar de inhoud