ORO ORO

Nieuws

Maatregelen van de regering tegen coranavirus gelden ook voor ORO

Lees meer

ORO volgt de richtlijnen van de GGD en RIVM over coronavirus

Middels dit bericht informeren we je over de richtlijnen binnen ORO betreffende het coronavirus. ORO volgt het advies van de GGD die zich baseert op de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De landelijke en regionale ontwikkelingen worden door ORO gemonitord.

Lees meer

Uitnodiging: Dromen over wonen

Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Of denk jij dat er genoeg te verbeteren is voor wonen voor mensen met een (verstandelijke) beperking? Wij zijn benieuwd welke wensen en vragen er zijn rond het thema wonen en of ORO daar iets in kan betekenen.

Lees meer

TussendORO: de nieuwe naam voor ORO-lunchroom

De afgelopen weken hebben we via verschillende kanalen een actie uitgezet om een nieuwe naam te bedenken voor de lunchgelegenheid van ORO in de Ruchte. We zijn dan ook supertrots op het grote aantal inzendingen. Geweldig om te zien dat het zo leeft in Someren en omgeving.

Lees meer

Ervaringsdeskundigheid: Cello en ORO delen hun ervaringen

In de sector van mensen met een verstandelijke beperking maakt men steeds meer gebruik van ervaringsdeskundigen. Dat zijn mensen die cliënt zijn bij bijvoorbeeld ORO. Door anderen te vertellen over hun leven en wat hun dromen zijn, helpen ze anderen.

Lees meer

Zorgcampus de Peel start opleiding voor zij-instromers

Nadat vorig jaar de eerste opleiding door Zorgcampus de Peel startte, begonnen 24 zij-instromers afgelopen maandag aan een voor hen nieuwe carrière in de zorg. Met de Zorgcampus bieden vijf zorgaanbieders en twee opleidingsinstituten uit de regio een unieke kans.

Lees meer

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO