ORO ORO
Lees Voor

Nieuws

ORO gaat van start met ABCDate

Binnenkort kunnen cli├źnten van ORO nieuwe mensen ontmoeten via de contactbemiddelingswebsite ABCDate.nl. Zo vergroten we de kans op vriendschap, geluk en liefde voor onze cli├źnten!

Lees meer

Doe jij mee aan de Peelprokkel?

Sinds een paar jaar organiseert ORO samen met de gemeenten uit de Peelregio de Peelprokkel. Doe jij dit najaar ook mee?

Lees meer

Verwendag 2021: eentje om nooit te vergeten!

De Verwendag van ORO is al vele jaren een begrip. Ook dit jaar zorgden de Verwendozen voor een groot succes op alle locaties.

Lees meer

ORO kwaliteitsrapportage 2020

Wat gaat goed? Wat kan beter? Dat is de kern van de kwaliteitsrapportage die we elk jaar maken. De rapportage over 2020 neemt je mee langs de verschillende resultaatgebieden.

Lees meer

ORO en Kempenhaeghe verrassen nieuwe buren

De toekomstige bewoners van het PaulusProject in Someren kunnen bijna niet meer wachten. De verhuizing komt dichterbij! Jolanda en Linda gaven de nieuwe buren alvast een cadeautje namens ORO.

Lees meer

ORO Behandeling & Expertise digitaliseert instroom verwijzingen

Verwijzers in Helmond/De Peel kunnen vanaf vandaag eenvoudig digitaal verwijzen naar ORO Behandeling & Expertise. Om dit te bereiken, zijn wij aangesloten op het digitale zorgplatform ZorgDomein.

Lees meer

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content