ORO ORO
Lees Voor

Nieuws

Vlaamse Kermis bij ORO

Op zaterdag 10 en zondag 11 september organiseert ORO op locatie Het Rijtven in Deurne een Vlaamse Kermis. Iedereen is van harte welkom om naar Het Rijtven te komen en samen te genieten van de gezelligheid.

Lees meer

Kleurrijke ArtORO expositie in Sonnehove

Van 15 juli t/m 30 september 2022 exposeren de kunstenaars van ArtORO Someren hun kunstwerken in de openbare ruimten van Woonzorgcentrum Savant Sonnehove. De werken die er staan en hangen zijn gemaakt in diverse technieken.

Lees meer

Nieuwe directeuren Zorg & Dienstverlening (Z&D)

Vanaf nu heeft ORO twee directeuren Zorg & Dienstverlening (Z&D), namelijk: Olga van Rijn en Annemiek van de Rijdt.

Lees meer

Kwaliteitsrapportage 2021

Wat gaat goed? Wat kan beter? Dat is de kern van de kwaliteitsrapportage die we elk jaar maken. De rapportage over 2021 neemt je mee langs de verschillende resultaatgebieden.

Lees meer

16 juni 2022 ORO Verwendag

Op donderdag 16 juni van 10.00 tot 15.00 uur organiseren wij weer de ORO Verwendag op Het Rijtven in Deurne. Een dag vol plezier voor al onze cliënten, vrijwilligers en medewerkers.

Lees meer

Cliënten Rijtven actief in afvalverwerking

Vanaf 16 mei gaan cliënten met complex gedrag aan de slag in de afvalverwerking op ORO-locatie Het Rijtven. Bij ORO kijken we naar wat wél kan.

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content