Vrije tijd

Bij ORO maken we kwetsbare mensen gelukkig. Het is belangrijk dat je naast een fijne plek om te wonen ook een prettige dag-invulling hebt. Je gaat misschien naar school, dagbesteding of werk. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je in jouw vrije tijd leuke dingen kunt doen. Bij ORO kun je veel verschillende activiteiten doen, alleen of in een groep. Om het kiezen makkelijker te maken, hebben we ze voor je ingedeeld:

Elkaar ontmoeten

Bekijk ons aanbod

Andere mensen ontmoeten en samen iets doen, hoort natuurlijk ook bij je vrije tijd. Maak nieuwe vrienden tijdens de soos. Of bezoek één van onze eetpunten. Er is heel veel mogelijk.

Ben je graag creatief bezig? Dan is naailes misschien wat voor jou. Heb je daar geen geduld voor en sta je liever in de spotlights? Dan is er de toneelgroep waar je je kan uitleven! Er is voor ieder wat wils.

Ontspanning

Bekijk ons aanbod

Ook voor ontspanning kun je bij ons terecht. Laat je bijvoorbeeld verwennen in de Spa Hammam. Vind je dat juist niet prettig? Dan ga je toch lekker naar muziek luisteren in het Klokhuis. Jij bepaalt wat je wilt!

Sport & spel

Bekijk ons aanbod

Vind je het leuk om actief bezig te zijn, of er zelfs een wedstrijd van te maken? Dan is er ook genoeg te kiezen bij ons. Ga bijvoorbeeld een lekker potje darten of biljarten. Of kom in beweging en volg een dansles.

Heeft je kindje moeite om aansluiting te vinden met kinderen in de directe omgeving? Of weet je kind niet wat hij of zij in de vrije tijd moet doen? Bij de BSO van ORO ondernemen de kinderen in kleine, met zorg samengestelde groepen en onder deskundige begeleiding allerlei activiteiten.

Of was je op zoek naar

Werk & dagbesteding

Bekijk ons aanbod

Of je nu dagbesteding hebt of werkt in een bedrijf, extra hulp nodig hebt of de kunstenaar in jezelf naar boven wil laten komen of in een rustige omgeving geniet van eenvoudige activiteiten: keuze genoeg, er is altijd werk of dagbesteding die bij jou past. ORO heeft meer dan 50 locaties.

Onderwijs, advies & cursussen

Bekijk ons aanbod

Jezelf ontwikkelen en je talenten laten groeien. Daar zetten wij ons bij ORO voor in. Zo leer jij, op je eigen niveau, iedere dag weer nieuwe dingen. Dat kan op jonge leeftijd zijn, maar ook op latere leeftijd door bijvoorbeeld een cursus.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud