ORO ORO

Informatie voor de verwijzer

Heb je als verwijzer een vraag voor een cliënt met een verstandelijke beperking of een andere beperking? Neem dan contact op met ORO Entree. Onze medewerkers denken graag met je mee in het belang van de cliënt. Direct een cliënt aanmelden kan uiteraard ook.

Contact

Telefoon: 0492 – 47 28 72
E-mail: welkom@oro.nl

Zorg & ondersteuning voor jouw cliënt

Jouw cliënt kan bij ORO terecht voor allerlei vormen van zorg en ondersteuning. Hebben we de oplossing niet in eigen huis? Dan verwijzen we door naar de juiste plek.

Behandeling & expertise

Met meer dan 15 verschillende disciplines heeft de afdeling Behandeling & Expertise (B&E) binnen ORO een grote diversiteit aan behandelaren en expertise in huis. Deze bieden een breed scala aan producten en diensten aan cliënten. B&E biedt deze ondersteuning in de vorm van: Diagnostiek, Behandeling, Begeleiding, Consultatie en Scholing.
Meer over Behandeling & Expertise

Hulp en ondersteuning thuis

ORO biedt ambulante hulp voor ouders en cliënten in de thuissituatie. Hiervoor is een groot ambulant team actief. Nagenoeg alle diensten van ORO zijn ook thuis beschikbaar.
Meer over hulp en ondersteuning thuis

Koken met Mounir

Leren, werken en dagbesteding

Van dagbesteding tot werken bij een bedrijf. Van nieuwe dingen leren tot nieuwe dingen ervaren. ORO biedt vaardigheidstrainingen en trainingen in zelfstandigheid.
Meer over leren, werken en dagbesteding

Wonen

Beschermd of begeleid wonen. Zelfstandig of op kamers wonen. In een speciale omgeving of gewoon in de wijk.
Meer over wonen

De oppas

Invulling van de vrije tijd

Sporten, hobbyclubs of gewoon voor de gezelligheid en om mensen te ontmoeten.
Meer over vrije tijd

Copyright © 2020 ORO