ORO ORO

Informatie voor de verwijzer

Heb je een cliënt met een verstandelijke beperking of een andere beperking? En heb je een vraag? Neem dan contact op met het klantcontact van ORO: ORO Entree. Onze medewerkers van ORO Entree denken graag met je mee als verwijzer.

ORO is dé zorgverlener in De Peel-regio en omgeving die mensen helpt om zo volwaardig mogelijk te kunnen deelnemen aan het dagelijks leven. Uitgaande van de hulpvraag leveren wij zorg op maat, d.w.z. dat alles wat wij doen waarde toevoegt. Die cliënt en zijn/haar hulpvraag wordt altijd gezien in de gehele context van zijn/haar leefsysteem. Wij werken vanuit multidisciplinaire en integrale benadering (in samenwerking met andere organisaties) waarbij we de externe- en persoonlijke factoren van de cliënt in acht nemen. Waar mogelijk wordt onze zorg aangeboden in of vanuit de eigen thuissituatie en anders in een gastvrije comfortabele omgeving binnen ORO.

Voor het laatste nieuws over het coronavirus, klik op de button:

Zorg & ondersteuning voor jouw cliënt

Bij ORO kan jouw cliënt terecht voor allerlei vormen van zorg en ondersteuning. En hebben we de oplossing niet in eigen huis? Dan verwijzen we je door naar de juiste plek.
Jouw cliënt kan bij ons terecht voor:

Behandeling & expertise

Met meer dan 15 verschillende disciplines heeft Behandeling & Expertise (B&E) binnen ORO een grote diversiteit aan behandelaren en expertise in huis, die een breed scala aan producten en diensten leveren aan cliënten. B&E biedt deze ondersteuning in de vorm van: Diagnostiek, Behandeling, Begeleiding, Consultatie en Scholing.

Hulp en ondersteuning thuis

ORO biedt ambulante hulp voor ouders en cliënten in de thuissituatie. Hiervoor is een groot ambulant team actief. Dit team biedt bijna alle diensten die beschikbaar zijn bij ORO bij de cliënt thuis aan.
Meer over hulp en ondersteuning thuis

Koken met Mounir

Leren, werken en dagbesteding

Van dagbesteding tot werken bij een bedrijf. En van nieuwe dingen leren tot nieuwe dingen ervaren. ORO biedt vaardigheidstrainingen en trainingen in zelfstandigheid.
Meer over leren, werken en dagbesteding

Wonen

Beschermd of begeleid wonen. Zelfstandig of op kamers wonen. In een speciale omgeving of gewoon in de wijk.
Meer over wonen

De oppas

Invulling van de vrije tijd

Sporten, hobbyclubs of gewoon voor de gezelligheid en om mensen te ontmoeten.
Meer over vrije tijd

Copyright © 2020 ORO